22/5/20

Τα παιδιά των περιούσιων και τα ελληνόπουλα

Μου κάνει εντύπωση ότι ορισμένους τους ενοχλεί πάρα πολύ ο Ηλίας που γεννήθηκε στον Πειραιά σπούδασε στη Γεωπονική .
Και δεν τους ενοχλούν το ίδιο,  «το Κολλέγιο Αθηνών»,  «τα Χάρβαρντ», οι «ΑΓΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ», και η «Κληρονομική Προδοσία». 
Κάτι δεν μου πάει καλά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά Σπύρο είναι παράγωγα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως και ο Δένδιας, όλα εκπορεύονται από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! Επανειλημένα και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ο βοθρόχλος επήνεσε και επανεξέλεξε ξανά και ξανά εβραίους και προδότες.

Το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΑΝ είναι η πηγή του κακού. Το ξέρω ότι σε ενοχλεί αυτή η αλήθεια οπότε πάντα για σένα θα φταίει η "ενημέρωση", η CIA και τέτοια, δεν είναι όμως έτσι.

Ο ΡΑΓΙΑΔΟΦΙΛΕΛΕ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ είναι συνειδητή επιλογή τού γραικικού όχλου την οποία επιλογή την υπερασπίζεται μέχρι σήμερα, σκότωσέ τον, βιάσέ του τα παιδιά μόνο μην τον πεις ρατσιστή, ξενοφοβικό και Χρυσή Αυγή.

Θα επιβεβαιωθώ στις επόμενες εκλογές ξανά αλλά πάλι για σένα θα φταίει η ενημέρωση και η CIA.

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/DSvhPnUgyz8

aviator είπε...

Σωστός 100% ο ανωνυμος ό,τι και να γινεται στο γραικυλισταν η κακια ακροδεξιά φταίει!
πχ μαρφιν...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...