13/5/20

Ο Τραμπ είχε δίκιο εξ αρχής και για την Κίνα και για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ενώ ακόμα ψάχνουν τον «ασθενή μηδέν» στην Ελλάδα και οι οι ηλίθιοι Ρουφιανοπαπαγάλοι μας ερωτούν, «γιατί δεν υπήρξε ασθενής «μηδέν» στην Ελλάδα;», αποδεικνύεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε δίκιο εξ αρχής και για την καθυστέρηση της Κίνας και για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 
Η ασθενής «μηδέν» στην Γαλλία ήταν η πρωταθλήτρια του μοντέρνου Πένταθλου Ελοντί Κλουβέλ, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα που έγινε από τις 17 ως τις 29 Οκτωβρίου 2019 στη Βουχάν. 
Γάλλος εντατικολόγος που εξέτασε δείγματα ασθενών που είχαν νοσηλευτεί για πνευμονία σε νοσοκομείο του Παρισιού τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. διαπίστωσε ότι ένας άνδρας που είχε νοσηλευτεί είχε τον ιό SARS-CoV-2 στις 27 Δεκεμβρίου, ένα μήνα προτού η Γαλλία ανακοινώσει το πρώτο κρούσμα της.
 Δύο Ιταλοί αθλητές ξιφασκίας που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα δήλωσαν ότι είχαν συμπτώματα κορωνοϊού τον Οκτώβρη . «Αρρωστήσαμε και οι έξι που μέναμε μαζί. Για τρεις βδομάδες είχα βήχα και πυρετό και τα αντιβιοτικά δεν μου έκαναν τίποτα. Μετά το μετέδωσα στο γιο και στη σύντροφό μου», είπε ο Βαλέριο Ασπρομόντε. 
Ο Mατέο Ταλιαριόλ, χρυσός ολυμπιονίκης στο ατομικό ξίφος στο Πεκίνο το 2008, βρέθηκε το ίδιο διάστημα στη Βουχάν και σε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο είπε: «Όταν φτάσαμε στη Βουχάν, όλοι μας σχεδόν αρρωστήσαμε. Είχα βήχα, πολύ βήχα. Το χειρότερο ήταν όταν γύρισα στην Ιταλία και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν έφευγε ούτε με φάρμακα, τελικώς ανάρρωσα μετά από τρεις βδομάδες». 
Οι νέες δηλώσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα υποστηρίζουν επιστήμονες που εκτιμούν ότι η εξάπλωση του ιού παγκοσμίως είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Η Κίνα ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την ύπαρξη άγνωστου ιού που προσβάλλει τον άνθρωπο στις 20 Δεκεμβρίου και στις 11 Ιανουαρίου επιβεβαίωσε τον πρώτο θάνατο από Κορωνοϊό. 
Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ «South China Morning Post», το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην πόλη Χουμπέι της περιφέρειας Βουχάν καταγράφηκε στις 17 Νοεμβρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είχα δίκιο εξαρχής ότι δεν υπάρχει ιός.

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Μαΐ 13, 12:03:00 μ.μ.

Ναι αλλα υπαρχει ο υϊος της αδελφης του



Καπετανιος

Ανώνυμος είπε...

Έρευνα-σοκ επικαλείται ο δρ Μέτσης: «όπου εφαρμόζεται τεχνολογία πέμπτης γενιάς ο covid-19 θερίζει»
«Τη σχέση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας νέας γενιάς, ή αλλιώς 5G, και του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους από 200.000 ανθρώπους παγκοσμίως αναδεικνύει μέσα από τη «δημοκρατία» ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός Περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης».

https://www.dimokratianews.gr/ellada/o-koronoios-chtypaei-me-5g/

Η 18η Μαΐου στην Ιστορία

Η 18η Μαΐου είναι η 139η ημέρα του δίσεκτου 2024 . Απομένουν 227 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου . 872.  Ο Λουδοβίκος Β' ο Νεότερος σ...