13/5/20

O ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ TEVA, ELIAS MOSSIA (ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ) ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ “ΛΑΓΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚOΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Ρόλο λαγού ανέλαβε και πάλι ο Ηλίας Μόσιαλος συνεχίζοντας το περίεργο και ύποπτο παιχνίδι από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού.
 Αυτή τη φορά, βγήκε μπροστά για να καλλιεργήσει το κλίμα και να προετοιμάσει το έδαφος για την κατάργηση της Θείας Κοινωνίας.
 Ισχυρίστηκε βέβαια ότι αυτό θα γίνει μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, αλλά δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πρόφαση για να προχωρήσει στη νέα του φάση το σχέδιο κατά του έθνους μας και της χριστιανικής πίστης!
 “Θα πρέπει να αποφευχθεί η Θεία Κοινωνία με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο. Θα πρέπει να εξεταστεί εάν μπορεί να γίνει με διαφορετικό και ασφαλή τρόπο” δήλωσε σε συνέντευξή του επικαλούμενος ως άλλοθι και τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρος ο οποίος “έχει καλέσει τους πιστούς να γίνουν οι ίδιοι Κοινωνία και να γίνουν δωρητές αίματος και πλάσματος”. 
Ωραίο …παράδειγμα βρήκε να επικαλεστεί! 
Να θυμίσουμε κατ’ αρχάς ότι ο Μόσιαλος, που προετοιμάζεται για να μπει και στην κυβέρνηση μόλις γίνει ο ανασχηματισμός, είναι εκείνος που είχε κάνει πρώτος το λαγό όταν άρχισε η συζήτηση για τα περιοριστικά μέτρα για να κλείσουν οι Εκκλησίες και να απαγορευτεί η προσέλευση των πιστών. 
Είναι αυτός που από τις αρχές του Μαρτίου είχε δώσει την “οδηγία” ότι οι πιστούς και ιδιαίτερα αυτοί που στις ευπαθείς ομάδες «πρέπει να παρακολουθούν την λειτουργία από το σπίτι» και να μην πηγαίνουν εκκλησία.
 Και στο ίδιο μήκος κύματος έλεγε ότι πρέπει να σταματήσει και η Θεία Κοινωνία, ρίχνοντας όμως το μπαλάκι στην Ιερά Σύνοδο με τη δήλωση ότι “είναι μία δύσκολη απόφαση για την Εκκλησία”. 
Κι είδαμε τι ακολούθησε: Ο Ιερώνυμος, αδυνατώντας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθεί στις ευθύνες ενός πραγματικού Αρχιεπισκόπου, έγινε φερέφωνο των κάθε είδους Μόσιαλων και διωκτών της πίστης και της Ορθοδοξίας…
 Πόσο τυχαίο είναι ότι αυτές τις βρώμικες “αποστολές” αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός του Γιωργάκη Παπανδρέου ο οποίος τώρα πλέον έχει -ανεπίσημα- καθήκοντα συμβούλου του Μητσοτάκη και -επίσημα- έχει διοριστεί εκπρόσωπος της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς για τα θέματα του κορονοϊού; Καθόλου τυχαίο. 
Η επιστημονική του ιδιότητα -χωρίς μάλιστα να είναι γιατρός όπως εσφαλμένα νομίζουν πολλοί αλλά καθηγητής που ασχολείται με την πολιτική της υγείας, δηλαδή με τα οικονομικά και όχι με τα επιστημονικά θέματα- είναι απλώς ο φερετζές. Η ουσία βρίσκεται αλλού… 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μόσιαλος εμφανίστηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή το 2009 όταν ο Τζέφρι τον έχρισε βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και λίγο αργότερα τον έκανε κυβερνητικό εκπρόσωπό του. 
Μέχρι τότε, τα προηγούμενα χρόνια, “κυκλοφορούσε” ως κυβερνητικός και υπουργικός σύμβουλος και ασχολείται πάντα με τις πολιτικές στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου. 
Μάλιστα, προαλειφόταν αρχικά για υπουργός Υγείας, θέση την οποία πήρε τελικά στον ανασχηματισμό του 2011 ο Α. Λοβέρδος με τον οποίο ήταν σε ανοικτή γραμμή. Κατά …σύμπτωση το 2009, λίγο πριν διοριστεί βουλευτής, ο Μόσιαλος επιμελήθηκε επιμελείται και δημοσίευσε μελέτη για το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, στην οποία έπλεκε το εγκώμιο της Teva, εκθείαζε ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία για το πόσο ασφαλή σκευάσματα παράγει και την ανέφερε ως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. 
Οι πιο χαρακτηριστικές φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει για την Teva ήταν «secure, safe and stable supply of (…) pharmaceuticals» (διασφαλισμένη, ασφαλή και σταθερή παροχή φαρμάκων), και «large, successful and growing pharmaceutical industry» ( μεγάλη, επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη φαρμακοβιομηχανία). Την ίδια χρονιά πάντως οι αμερικανικές αρχές, στα πλαίσια του εμπορικού ανταγωνισμού, εντόπιζαν νοθευμένα φάρμακα -και όχι μόνο- σε επιτόπου έλεγχο εργοστασίου της Teva… 
Όλως …τυχαίως το 2011 η κυβέρνηση Παπανδρέου της οποίας ο κ. Μόσιαλος ήταν ήδη εκπρόσωπος και λειτουργούσε ως δούρειος ίππος, άνοιξε διάπλατα -στα πλαίσια των μνημονιακών εντολών- το δρόμο ώστε η Teva να κατακλύσει την Ελλάδα με τα πάμφθηνα αλλά αμφισβητούμενης από πολλούς ποιότητας σκευάσματα που παράγει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Είναι τα περίφημα γεννόσημα τα οποία μπήκαν για τα καλά από τότε στη ζωή μας… 
Την περίοδο που ήταν υπουργοί του Παπανδρέου το δίδυμο Μόσιαλος – Λοβέρδος η αρχή για την επέλαση της Teva έγινε μέσω των διαγωνισμών για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία βάση της τιμής μόνο και όχι της ποιότητας. Η ισραηλινή εταιρεία σάρωσε στη δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία, κερδίζοντας τα εννέα από τα 23 σκευάσματα.
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Την προπαγάνδα υπέρ των Ισραηλινών
 ο Μόσιαλος την είχε ξεκινήσει από το 1998 όταν ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας, με συνέταιρο –μεταξύ άλλων- και την Παγκόσμια Τράπεζα. Και το 2003, το Παρατηρητήριο δημοσίευσε εγκωμιαστική έκθεση με αντικείμενο το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, την οποία επιμελήθηκε ο ίδιος ο Μόσιαλος. 
Μια δεύτερη λεπτομέρεια; Η Παγκόσμια Τράπεζα μαζί με τον ΠΟΥ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάνουν σήμερα -και με τον Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο βασικού χρηματοδότη του ΠΟΥ- όλο το παιχνίδι για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορικής διακυβέρνησης με πρόσχημα τον κορονοϊό… Βεβαίως μαζί με όλα αυτά υπάρχει πάντα και το ερώτημα για την καταγωγή του Ηλία Μόσιαλου. Στο e-bay το πλέον δημοφιλές διεθνές site ηλεκτρονικών δημοπρασιών, δεν πουλάει τα βιβλία και τα συγγράμματα του με το όνομα που μας παρουσιάζεται αλλά ως “Elias Mossia”. Δηλαδή «Ελάιας Μόσια». Το ίδιο και στο γαλλικό site αγοραπωλησιών priceminister.com. Όνομα καθαρά εβραϊκό. 
Ο κ. Μόσιαλος έχει αποφύγει να δώσει απαντήσεις περί αυτού. 
Λαλίστατος όμως βγαίνει τώρα και προαναγγέλλει την κατάργηση της Θείας Κοινωνίας …μέχρι δήθεν να βρεθεί “ασφαλές εμβόλιο”. Κι αν δεν βρεθεί ή αργήσει; ....." 

Ναύπακτος 12/5/2020

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η teva αποχώρησε λίγο μετά από την Ελλάδα, αλλά έχει όλες τις άδειες κυκλοφορίας των σκευασμάτων της ακόμη ενεργές στον εοφ.. Ίσως περιμένει να γυρίσει σαν μονοπωλιακός σωτήρας στην γη που προσπαθεί να κατακάψει παρασκηνιακά εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Καθαρη αλητεια εβραιου.

Δεν υπάρχει τέτοια αλητεία.. δεν μπορεί να ακούμε τους "μενουμεσπιτιδες", την ώρα που ο Elias Mossia αναγγέλλει ότι τα σπιτια ΜΑΣ, δεν μας ανήκουν!!!


Δειτε το βιντεο και φριξτε με το απυθμενο θρασσος του ελεεινου εβραιου Elias Mossia:
https://www.youtube.com/watch?v=e401UaG70A4&feature=emb_titleΓιουφτος κανονικος

derkon είπε...

Πόσοι δικοί μας γνωρίζουν ότι ο Μόσιαλος είναι εβραίος από το γένος Mossia.-

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...