1/7/20

Οι ρουφιάνοι και ο Χατζάρας

Χθες δημοσίευσα στα "Mavra-nea" με τιτλο "Αντιπολιτευτικό και αντισερβικό σόου από μουσουλμάνους νοσηλευτές στο Νόβι Πάζαρ" το ακόλουθο ρεπορτάζ
"Η Πρωθυπουργός της Σερβίας  Άνα Μπρνάμπιτς και ο υπουργός Υγείας Ζλάτιμπορ Λόντσαρ πήγαν στο Νόβι Πάζαρ για να ενημερωθούν για την έξαρση της επιδημίας αλλά οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Νόβι Παζάρ τους γύρισαν την πλάτη  σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 
 Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Νόβι Πάζαρ  παραπονιούνται δήθεν  ανεπαρκή εξοπλισμό και για έλλειψη  προσωπικού στο τοπικό νοσοκομείο και λένε ότι δεν έχουν θερμόμετρα, και πιεσόμετρα , και ότι οι αναπνευστήρες που έφερε ο Πρόεδρος Βούτσιτς στην πόλη είναι άχρηστες.  
«Η Πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς δήλωσε ότι κανείς από το εξωτερικό δεν απευθύνθηκε επίσημα στη Σερβική κυβέρνηση και ούτε κανείς εξέφρασε ποτέ την επιθυμία να στείλει ιατρούς για να βοηθήσουν στη θεραπεία ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον Κορωνοϊό στο Νόβι Πάζαρ ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη του Σάντζακ. Αμέσως, η συντονισμένη κυβέρνηση της Ομοσπονδίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, αποφάσισε την Τρίτη να ζητήσει από το Συμβούλιο Υπουργών να οργανώσει βοήθεια από τα περιφερειακά και καντονιακά νοσοκομεία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης για το Γενικό Νοσοκομείο στο Νόβι Παζάρ, προκειμένου να τους βοηθήσει να περιορίσουν τον κορωνοϊό στην περιοχή της Ράσκας. (την οποία οι μουσουλμάνοι θέλουν να αποσπάσουν από τη Σερβία). 
Ο πρωθυπουργός της Βοσνίας Ερζεγοβίνης μίλησε με την Πρωθυπουργό της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς και δήλωσε ότι η θέση της κυβέρνησης της Σερβίας είναι ότι η χώρα δεν χρειάζεται βοήθεια αυτή τη στιγμή, και ότι ο τομέας υγείας είναι σε θέση να παρέχει επαρκές επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης στο Νόβι Παζάρ από το Κραγκούγιεβατς το Κράλιεβο και άλλες πόλεις της χώρας».

Σήμερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ έστειλε με τίτλο «Σερβία: Κρίση στο Σαντζάκ» ένα μεταφρασμένο από αλλά πρακτορεία κείμενο που ελεγε: 
 «Η Τουρκία μετά από έκκληση του Εθνικού Συμβουλίου Βοσνίων της Σερβίας αποφάσισε να στείλει βοήθεια στο Σαντζάκ για να αντιμετωπιστεί η έξαρση του κορονοϊού. Δραματική είναι η κατάσταση στη νοτιοδυτική Σερβία και συγκεκριμένα στην επαρχία του Σαντζάκ όπου η νόσος εξαπλώνεται ραγδαία. Την περιοχή επισκέφθηκε σήμερα η πρωθυπουργός 'Ανα Μπρνάμπιτς και ο υπουργός Υγείας Ζλάτιμπορ Λόντσαρ. Ομάδα πολιτών αποδοκίμασαν την πρωθυπουργό της Σερβίας κατά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο της πόλης Νόβι Πάζαρ ενώ κάποιοι γιατροί επιδεικτικά της γύρισαν την πλάτη. Η κ. Μπρνάμπιτς στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη και διέψευσε τις δημοσιεύσεις περί ασθενών που νοσηλεύονται στους διαδρόμους λέγοντας ότι η ίδια δεν είδε τέτοιους ασθενείς. Η πρωθυπουργός της Σερβίας απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει τις επισημάνσεις δημοσιογράφων τοπικών ΜΜΕ που ανέφεραν ότι μέχρι χθες οι διάδρομοι του νοσοκομείου ήταν γεμάτοι από ασθενείς οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία σε αναπηρικά καθίσματα. Η Τουρκία μετά από έκκληση του Εθνικού Συμβουλίου Βοσνίων της Σερβίας (NVB) αποφάσισε να στείλει βοήθεια στο Σαντζάκ για να αντιμετωπιστεί η έξαρση του κορονοϊού. Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν του Συμβουλίου των Βοσνίων «ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να αποστείλει βοήθεια σε ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα και προστατευτικό υλικό στα νοσοκομεία του Σαντζάκ».

Το Εθνικό Συμβούλιο Βοσνίων της Σερβίας (NVB) είναι το ψευδώνυμο του Σουλεϊμάν Ούλιανιν, που επί εποχής Μιλόσεβιτς ζούσε στην Τουρκία υπό την προστασία της ΜΙΤ. 

Όπως βλέπετε,  το ΑΠΕ-ΜΠΕ διαδίδει την προπαγάνδα του Ερντογάν και των «Τζιχαντιστών». 

ΥΓ. Τέλος πάντων, ο γενικός διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Νόβι Πάζαρ Δρ Μέχο Μαχμούτοβιτς και μετά τα χθεσινά γεγονότα σήμερα υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Βελιγράδι . 
Στο Νόβι Πάζάρ, βρέθηκαν 43 νέα κρούσματα. Τα κρούσματα στην πόλη, έφτασαν τα 509 . Τα βαριά κρούσματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, όπου κατέφθασαν οι «ενισχύσεις» που έστειλε το υπουργείου Υγείας της Σερβίας από το Κραγκούγιεβατς και το Κράλιεβο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας έχει ξεσκίσει Σπύρο η δημοκρατία και έχετε λαλήσει, βέβαια.....δεν έχουμε πραγματική δημοκρατία....το Gay Pride δεν έχει καλή πληροφόρηση.....'Ελληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας....!!!!!


χαχαχαχαχαχαχα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...