8/7/20

Τον Ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Το χαφιεδομάνι της παραπληροφόρησης έσπευσε να «ενημερώσει» χαζούς τηλεθεατές και «διαδικρυακούς» ότι «Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης μπροστά από το κτίριο της (σερβικής) βουλής». 
Οι «Χιλιάδες πολίτες» είναι οι επαγγελματίες ακτιβιστές του Κινήματος, «ένα από τα 5 εκατομμύρια» του κομμουνιστή και γκέι ηθοποιού Τριφούνοβιτς που έκαναν κάθε εβδομάδα διαδηλώσεις στο Βελιγράδι μαζί με τους μπράβους του Ομπράντοβιτς. (ΝΤΒΕΡΙ), μαζί με ορισμένους ηλιθίους «παρτάκηδες» σαν αυτούς που μάζευε και ο ΑΝΤΡΣΥΑ στην Αθήνα. 
 Σύμφωνα με το χαφιεδομάνι της παραπληροφόρησης «Οι διαδηλωτές φαίνεται να λειτουργούν αυτόνομα κρατούν μόνο σερβικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα κατά του προέδρου της Σερβίας». «Φαίνεται», διότι το Λάγκλει δεν είναι ποτέ σίγουρο.
 Οι τηλεκατευθυνόμενοι «λειτουργούν αυτόνομα», και δεν είναι τίποτα Αλβανοί και ΑΝΤΙΦΑ, αλλά «κρατούν μόνο σερβικές σημαίες» .
 Και ακολουθούν και οι τίτλοι: Σερβία: Διαδηλωτές εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ανήγγειλε ο πρόεδρος της. Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 
 Σερβία: Μπήκαν στη Βουλή - Οργή κατά των νέων μέτρων περιορισμού. «Οργή», «κατά» «πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς» «Μπήκαν στη Βουλή». 

Όλος ο χαβαλές για να περάσουν αυτό το μήνυμα.

ΥΓ. Σε εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: