9/10/20

9 Οκτωβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα του νέου Ελληνισμού. Σαν σήμερα με απόφαση των Ρότσιλντ και της Στοάς του Λονδίνου, και εντολή του αχυρανθρώπου των Ρότσιλντ , Δούκα του Ουέλλιγκτον, η εγκληματική Οργάνωση της Ύδρας δολοφόνησε τον Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια..

Ήταν Κυριακή. 27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. 
Με απόφαση των Ρότσιλντ και εντολή του αχυρανθρώπου του, Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο πράκτορας των Άγγλων αστυνομικός διευθυντής Ναυπλίου, πορτογάλος επιλοχίας Αλμέιντα, έβαλε τον κουλοχέρη Κρητικό Κοζώνη,σωματοφύλακα του Καποδίστρια με εντολή να τον πυροβολήσει στο κεφάλι μπροστά στο Άγιο Σπυρίδωνα για να ενοχοποιηθούν οι επίσης συνωμότες Μαυρομιχαλαίοι που είχαν τον ρόλο του Όσβαλντ. 
 Οι άλλοι, που του έδωσαν τη «χατζαριά» στο Στομάχι είχαν στρατολογηθεί από τη Στοά του Ρωμα και διέφυγαν από το Ναύλιο. 
Το διπλό χτύπημα είναι τελετουργικό "Καμπαλιστικό".

Σύντομα θα είναι στα χέρια σας το νέο βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα, που αποκαλύπτει όλη την ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που δολοφόνησε τον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και η οποία παραμένει και ασύλληπτη και συνεχίζει να μας κυβερνάει. 

Όσοι θέλετε να το διαβάσετε,  μπορείτε να στείλετε e-mail, στο deltio11@gmail.com
Στους Ομογενείς σε ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, θα το στέλνω ηλεκτρονικά. 


ΥΓ. Μαζί με το μήνυμα που ενημέρωνε τον Ουέλλιγκτον για τον θάνατο του Καποδίστρια, οι Άγγλοι από την Κέρκυρα,  του έστειλαν  και ένα μπουκάλι κρασί για να το γιορτάσει!!!!!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα Καλά Νέα. Η νέα παγκόσμια πλειοψηφία είναι εδώ. Στον κουβά η επίσκεψη του Ιουδαίου στην Κίνα

  Η Υπερδύναμη και ο Γερμανικός ποιμενικός της, τα βρήκαν «Σκούρα» με το ανθρωπιστικό ψήφισμα για την Σρεμπρένιτσα που διέταξαν τους μαύρους...