9/10/20

Μπολιασμένος Λαθραίος που δεν φορούσε τη μάσκα του επιτέθηκε χθες σε ιερέα στην οδού Ερμού και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. Τον αναζητούν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ με εντολή Κοεντζόγλου για να του δώσουν κρουασάν και Ιθαγένεια.

Όλα τα είδη των «αριστερών» ανθρωποειδών θα πάρουν το μέρος του «κακομοίρη»" και τα βωθροκάναλα θα μας λένε ότι οι ιερείς δεν πρέπει να κυκλοφορούν με ράσα για να μην προκαλούν τα «ανθρώπινα» δικαιώματα των ΛΑΘΡΟμπολιασμένων.

 Ο ΛΑΘΡΑΙΟΣ αλλοδαπός, στις 14.10 χθες στην οδό Ερμού στο ύψος του αριθμού 98 , επιτέθηκε σε ιερέα ενώ εκείνος περπατούσε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι με σιδερόβεργα. Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος ιερέας, κατέρρευσε από το χτύπημα. Ο δράστης ήταν μελαμψός , φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, και είχε καλυμμένο το κεφάλι του σε σκούφο. Μετά την επίθεση διέφυγε τρέχοντας από το σημείο. Το ίδιο άτομο σύμφωνα με την Αμεση Δραση είχε προκαλέσει νωρίτερα επεισόδιο στη συμβολή της Καρόλου με τη Σατωβριάνδου στην Ομόνοια και τον αναζητούσαν τα πληρώματα της ΕΛΑΣ.

  Αν τον βρουν όχι μόνο δεν θα τον φυλακίσουν ούτε θα τον απελάσουν, αλλά, θα του δώσουν το κρουασάν του και μπορεί να του δώσουν και «ιθαγένεια». 

 ΥΓ. Ακόμα είσαι ξάπλα στον καναπέ σου ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑ;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να απευθυνθείς στην.... "δικαστή" Λεπενιωτη! Τώρα έχει και "παράσημα" !!!

Ανώνυμος είπε...

Captagon

Ανώνυμος είπε...

Δικάζουν σήμερα στην Ρόδο τον ιερέα που αποκάλεσε προδότες αυτούς που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών!
Σήμερα αποφυλακίστηκε και ο άλλος πακιστανός που βίασε την 20χρονη στην Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος είχε αποφυλακιστεί από την αρχή...
Κράτος δικαίου...όταν κυβερνούν οι περιούσιοι...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τους υγειονομικούς τηλε-κομισάριους οι λαθρομετανάστες δύσκολα μεταδίδουν τον κοροϊδοϊό λόγω του νεαρού της ηλικίας. Επομένως, εαν τηρήθηκε και η αντικοινωνική απόσταση των 2 μέτρων δεν χρειάζεται να ασχοληθεί περαιτέρω το καθεστώς, καθώς οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν σήμερα από τίποτα άλλο παρά από τον covid-19.

Ανώνυμος είπε...

Το ανεκαθεν ΜΗ εκλεγομενο κυβερνειο των αθεατων, κυρ-Σπυρο, (πουχε χθες και «μιτινγκ» με το αδελφογιο της μανας του για τους ...ναζιδες) πεταξαν τον ραγιαδοβατραχο στην κατσαρολα, οταν το νερο ηταν ακομα δροσερο και ο βατραξ-κουαξ-κουαξ την ειχε καταβρει.
Μολις ομως αρχιζε το νερο να κοχλαζει ηταν αργα.
Το σημερινο χαλι μας το εχτισαν οι αθεατοι πετραδακι-πετραδακι και εντελως δημοκρατικα και υπουλα, Αλζαρακης/εδω πολυτεχνειο/Μονακο/ Ερχεται-Ερχεται!/πακετα Ντελορ/φοιτητες με ιδανικα- δανεικα κι αγυριστα αργυρια/κωτσοβολος ολα με δοσεις/Σιμητης ταυτοτητες-παπαδες/παρτα-δωστα-φερτα-ελλαδα εχεις ταλεντο/λεμονοστιφτες Ζημενς/αλλαγη-Ακης-Μακης-Σακης-Σουλα-κωλοσπιτο-Μιμη/ΔΟΛ/Λιανα-Ντορα-Ιπεκτσι/αρνητες της μασκας/να ψοφησει ο Τραμπ για να γινει προεδρινα η Νανσυ, απο το '73 και δωθε.

Ο «ενημερωμενος» και «δημοκρατης» τηλεθεατης (που ακομα δεν εχει διαβασει τα πλαστα Πρωτοκολλα, ιδιως το 19ο*) βλεποντας τον προχθεσινο οχλο των ανεπαγγελτων, αργομισθων μασκολατρων και μασκοφορουντων δημοσιοεργατοπατερων, συν απλυτοι/αντιφα/λαθροπακισταν/καλοχτενισμενη μαμα, γιε μου-γιε μου/μπροσταρισα παγκοσμιως στον αγωνα κατα του φασισμου-ναζισμου-αντισημιτισμου/αρον-αρον σταυρωσον αυτους/Ιουντιθ/αλητες-ρουφιανοι-δημοσιοκαφροι/πρωτη νυφη Μπακομητσου/η δημοκρατια νικησε/ο Παυλος ζει/ και αγγαλιασε η ψυχη του.
Δωσε ψωμι και τσοντα στον λαο, ξε-βλαχιασε-τον, που ελεγε κι ο Πετρος και παρτου την τελευταια στροφη του παχεως εντερου του (κωλοτρυπιδα για τους ντροπαλους) να την κανεις οτι θες.
Εμ ΠΩΣ να πηδηξει εξω απ την κατσαρολα ο βατραξ, κυρ-Σπυρο μου, και να κανει επανασταση τωρα πουνε τα ‘νασκελα κι οπου να ‘ναι «ερχεται» κι ο κουμπαρος Ταγιπ;


.............................................

*Πρωτοκολλο 19ο
Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.
Τότε η κοινή γνώμη του τηλεθεατη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση. Είμαστε διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι το έχουμε κατορθώσει) να εμποδίσουμε τα χριστιανικα ηλιθια ζωα να καταπολεμήσουν τις επαναστάσεις μ' αυτό τον τρόπο.
Γι' αυτό το σκοπό, μέσω του τύπου, των λόγων μας που δημοσιεύονται ολουθε και των ωραίων εγχειριδίων της ιστορίας που γραφουμε εμεις έχουμε διαφημίσει το μαρτύριο που προτίμησαν δήθεν οι επαναστάτες για το κοινό καλό. Αυτή η διαφήμιση αύξησε τις τάξεις των φιλελευθέρων και έριξε χιλιάδες Χριστιανοζωα στις τάξεις του κοπαδιού μας.


Απελπισια δικε μου.
Ετσι μουρχεται να βουτηξω το τσαντηρι μου τις μαϊμουδες μου και τις τρεις κατσαρολες μου και να ξενητευτω στην Βορεια Κορεα.


Γιουφτος σε περισυλλογη

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...