13/11/20

Πέρασαν 5 χρόνια από τις σφαγές στο Παρίσι. Ο Ολαντρεού έφυγε και ήρθε ο Πουστρόν αλλά οι «Τζιχαντιστές» έμειναν, αυγάτισαν, και συνεχίζουν να σφάζουν

Στις 13 Νοεμβρίου 2015 ., μια σειρά επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος στο Παρίσι προκάλεσε 153 θανάτους και περισσότερους από 400 τραυματισμούς. 
Πριν πέντε χρόνια από το Δελτίο των 11 συμβούλευσα : «Βομβαρδίστε τους Σαούντ» σε απάντηση για την τρομοκρατική επίθεση. 

O Ρήγκαν, το 1986, σε αντίποινα για την βομβιστική σε μια ντισκοτέκ του Δυτικού Βερολίνου από άραβες τρομοκράτες διέταξε δέκα ημέρες αργότερα τον βομβαρδισμό του σπίτιου του Καντάφι. 

 Η μόνη λογική απάντηση στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ήταν να βομβαρδιστούν τα ανάκτορα των Σαούντ , και να τους επιβληθούν οι γνωστές κυρώσεις. Πάγωμα τραπεζικών λογαριασμών και απαγόρευση ταξιδιών. 

 Οι επιθέσεις των οκτώ σαλαφιστών τρομοκρατών, που επιχορηγεί και εκπαιδεύει το Ριάντ, σε 6 σημεία της Γαλλικής πρωτεύουσας στις 13 Νοεμβρίου 2015 προκάλεσαν 153 νεκρούς. Τώρα τους έχουν κατεβάσεις σε 130.  

Ο Πολύ-πολιτισμένος Σοσιαλ-θολούρας των Παρισίων τότε είχε δηλώσει ότι : «Πρόκειται για πράξη απόλυτης βαρβαρότητας». Σιγά τα αυγά με το βάρβαρο Ισλαμικό Κράτος. Προκάλεσε 153 νεκρούς και κάπου 180 τραυματίες. Όταν ο πατέρας του πολιτισμένου Σόιμπλε βομβάρδισε το Κόβεντρι στις 14 Νοεμβρίου 1940, σκοτώθηκαν 568. Kαι όταν ο Φρανσουάς έδινε όπλα στους «μετριοπαθείς», στη Συρία ήταν πράξη «απόλυτης μακακίας»; 

Τέλος πάντων παρά τα τηλεοπτικά «μέτρα» της Ευρώπης οι (μετριοπαθείς) σαλαφιστές παραμένουν στο ευρωπαϊκό έδαφος και συνεχίζουν να σφάζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα κι αγια που γραφεις Σπυρο, αλλα κι ο Ρηγκαν μαλακας ητανε γιατι την βομβα στην ντισκοτεκ La-Belle δεν την εχε βαλει ο Κανταφι ουτε την βομβα στο αεροπλανο που εξεραγει πανω απ το Λοκερμπι, αλλα για να τελειωνουμε με τους Τζιχαντιστες μια και καλη καποιος μεγαλος πρεπει ναχει τ' αρχιδια να τους βομβαρδισει μεσα στην ιδια τους τη φωλια και να μην αφησι κολυμπηθροξυλο.
ΜΕΣΑ στην φωλια τους που δεν ειναι αλλη απ' το Τελ-Αβιβ.