8/4/21

Στις ΗΠΑ μάσα σε μια εβδομάδα πέθαναν (εντελώς συμπτωματικά) 2.509 εμβολιασμένοι

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Αντιδράσεων Εμβολίων (VAERS) που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να παρακολουθεί τις παρενέργειες και τους θανάτους που προκαλούνται από τα πειραματικά εμβόλια ,στις 2 Απριλίου ,ανακοίνωσε ότι την εβδομάδα από τις 26 Μαρτίου 2021, καταγράφηκαν 50.861 παρενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 2.509 θανάτων και 911 μόνιμων αναπηριών ενώ 4.824 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία. 
Με τόσα «στοιχήματα» που έχουν επενδυθεί σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα καταστρέψει τις μελλοντικές πωλήσεις. Για αυτό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι οι θάνατοι σχετίζονται με άλλα αίτια
 
Πηγή : Health Impact News -Ελλήνων Αφύπνιση


ΥΓ. Κορυφαία Ιατρός Αμερικανικού Οργανισμού  Υγείας, που την απέλυσαν, έδωσε Συνέντευξη Τύπου και είπε ότι σε 3-4 Χρόνια, θα έχουν αποβιώσει από επιπλοκές τα 2/3 των Εμβολιασθεντων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε χατζάρα είναι δυνατόν; "Δημοσιογράφος" και έχεις για πηγή την "Ελλήνων Αφύπνιση" ; Πόσο χαμηλά ακόμα θα πέσεις; Και φυσικά δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις στην σελίδα του VAERS να δεις κατά πόσο ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

είδα εγώ, 2109 νομίζω και λέει από κάτω τα γνωστά ότι δεν είναι απαραίτητα από τα εμβόλια, ενώ από κοροϊδοϊό είναι πάντα σίγουρα ο κοροϊδοϊός