14/4/21

Το Ταχύ Τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού είναι φονικό εργαλείο

Το self test που υποχρεώνουν καθηγητές και μαθητές να κάνουν για να γίνουν δεκτοί στα σχολεία συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης. Στις οδηγίες χρήσης αναγράφονται τα εξής: 
 1. Προβλεπόμενη χρήση. 

«Το τεστ χρησιμεύει στην ανίχνευση αντιγόνων του ιού … σε άτομα για τα οποία υφίσταται υποψία της ασθένειας». 

 - Από πότε υποψιάζονται το σύνολο των μαθητών και δασκάλων ότι μπορεί να είναι ασθενείς, ώστε να τους υποχρεώνουν στο τεστ;

 2. Προφυλάξεις και προειδοποιήσεις. 

Η συσκευασία περιέχει στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν: - Δερματική αντίδραση, σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επίσης περιέχει Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη, ουσία η οποία προκαλεί μεγάλη ανησυχία. 

 *Η συσκευασία του τεστ δεν επιτρέπεται να καταλήξει στο περιβάλλον (σκουπίδια), στην αποχέτευση ή σε επιφανειακά ύδατα. Δηλαδή είναι τόσο επικίνδυνη ικανή να μολύνει και τα σκουπίδια ακόμα. 

 Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη 

 Η Κοινή Υπουργική Απόφαση 510/2003 - ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004 αναφέρεται στους: «περιορισμούς κυκλοφορίας στην αγορά και χρήση μερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασμάτων (εννεϋλοφαινόλη, αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη και κονία)» Επίσης στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έγινε θέμα η απαγόρευση αυτής της ουσίας ως εξαιρετικά επικίνδυνης. 

 * Τα ανωτέρω δεν είναι απόψεις ενός συνωμοσιολόγου αλλά αναγραφόμενα στην συσκευασία των self test και στην νομοθεσία του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που τα απαγορεύει ως εξαιρετικά επικίνδυνα;       

 Αγαπητοί συνέλληνες 

 Δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα τεστ με την μπατονέτα που χώνουν στη μύτη μας και χτυπάνε την υπόφυση, ή αυτά που επιβάλλουν στα παιδιά μας και περιέχουν την επικίνδυνη και απαγορευμένη ουσία (αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη) τα δίνουν δωρεάν και τα επιβάλλουν ενώ τα άλλα είναι επί πληρωμή; Το φονικό σχέδιο της ανθρωπότητας ξεκινά με τα «τεστ ανίχνευσης» και συνεχίζεται με την μάσκα και τα εμβόλια. Προφανώς αυτοί που τα επιβάλλουν έχουν την ευχέρεια να μην εφαρμόσουν τίποτα από αυτά. Αλλά τους δίνουμε την δυνατότητα να τα επιβάλλουν σε εμάς όσο εμείς απολαμβάνουμε τον ύπνο του δικαίου. Γονείς αν και τώρα δεν ξυπνήσετε θα είσαστε συνεργοί στον φόνο των παιδιών. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφουν στα σάιτ των νοσοκομείων.....για τα τεστ αντισωμάτων.

''Χρησιμοποιούνται μόνο για την ανίχνευση ανοσίας, αλλά δεν δίνουν καλά αποτελέσματα κυρίως λόγω της φύσης της νόσου που δεν «κινητοποιεί» το ανοσοποιητικό μας σύστημα.''

Δηλαδή σου γραφούν ότι ο ιός έχει νοημοσύνη και μπορεί μια να κρύβεται και μετά να εμφανίζεται, όταν αυτός γουστάρει.!!!!!!

Έχουν υποστεί λοβοτομή αυτοί που τα γράφουν αυτά ?.

Ανώνυμος είπε...

Η Greenpeace, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε σε γνωστές φίρμες ρούχων όπως: Nike, Adidas, H&M, Puma, Lacoste κ.α. ίχνη τοξικών ουσιών επικίνδυνων για το περιβάλλον και την υγεία μας!
Από τα 78 δείγματα γυναικείων, αντρικών και παιδικών ρούχων που εξετάστηκαν, τα 52 βρέθηκαν να περιέχουν την τοξική ένωση αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη (ΝΕΡ) που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βαφή υφασμάτων. Οι ενώσεις αυτές, στη συνέχεια (όταν πλένουμε το ρούχο) απελευθερώνονται στο υδάτινο περιβάλλον και διασπώνται σε ένα ιδιαίτερα τοξικό και επικίνδυνο υποπροϊόν, τη εννεϋλοφαινόλη (ΝΡ).
Η ΝΡ χαρακτηρίζεται ως ενδοκρινικός διαταράκτης: δηλαδή μιμείται ή μεταβάλλει τη δράση των ορμονών που υπάρχουν σε έναν οργανισμό και μπορεί να προκαλέσει βλάβες τόσο σε αυτόν όσο και στους απογόνους του! Ενδοκρινικοί διαταράκτες όπως η ΝΡ μπορούν να περάσουν στην τροφική αλυσίδα, προκαλώντας ορμονικές διαταραχές και απειλώντας τη γονιμότα, το αναπαραγωγικό σύστημα, ακόμα και την ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο κι εγω αγοραζω μονο μαλλινα απο τουρκια

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...