11/4/21

Ποιος τρελάθηκε να εμπιστεύεται τη ζωή του στα ψέματα των διεφθαρμένων Πωλητικών και των φακελάκηδων επιστημονικών Νάνων της μισθολογικής κατηγορίας ΛοιΛω.

 

Τρομερές συμπτώσεις. Η κυρία Νανά, η συνεργάτις του Μένιου, Εμβολιάστηκε για να μείνει ασφαλείς. Μερικές ώρες μετά, εντελώς συμπωματικά, την βρήκαν αναίσθητη στο σπίτι της και την μετέφεραν σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΥΓ. Υπάρχει ειδική κατηγορία στο μαύρο μισθολόγιο των φαρμακευτικών Εταιριών που ονομάζεται Λοιμωξιολόγοι - Λωποδύτες 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιογράφος ένιωσε νωρίς το απόγευμα έναν έντονο πόνο στο στήθος.Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε οξύ πρόβλημα με την καρδιά της.



Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν χθες, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της χθες το μεσημέρι (9/4) στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:



«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα» έγραφε.

Ανώνυμος είπε...

Aντε και καλά 40.