13/4/21

‎ «Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα πάντα στην για κέρδος, χωρίς σεβασμό στη ανθρώπινη ζωή»

 

Θα συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με το πειραματικό εμβόλιο της AstraZeneca, σε άτομα άνω των 30 ετών, όπως έκανε γνωστό η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Η Πρόεδρος  επανέλαβε ότι οι εκδηλώσεις θρομβώσεων και θρομβοπενίας είναι σπάνια περιστατικά και αναφέρθηκε εκ νέου στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα των εταιρειών. «Δεν υπάρχει τεκμηριωμένη συσχέτιση με προηγούμενο ιστορικό θρόμβωσης, καθώς και με άλλους προδιαθεσικούς παράγοντες», είπε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν χαίρεσαι που εξαφανίστηκε η εποχική γρίπη;;;;

Ανώνυμος είπε...

το εμβόλιο J&J απαγορέυτηκε στις ΗΠΑ μετά από θρομβώσεις σε γυναίκες νεαρής ηλικίας εκ των οποίων μία ήδη πέθανε αλλά έρχονται οι δόσεις στην Ελλάδα, συνεχίζουν οι ραγιάδες να εμβολιάζονται και να πεθαίνουν χωρίς να ξέρουμε και ποιες θα είναι οι συνέπειες σε βάθος χρόνου και στα παιδιά που θα γεννηθούν από εμβολιασμένους ενώ οι "καλοί" παιδίατροι θέλουν να εμβολιάσουν μέχρι και βρέφη

Ανώνυμος είπε...

Δωρεάν πειραματόζωα ! Με το αζημείωτο (γι' αυτούς που οδηγούν Ρενώ)και δωρεάν τέστ (για τα βόδια της βοϊδάμαξας).

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...