20/4/21

O κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ είναι ιδιοφελής. Έχει ως γνώμη το συμφέρον του. Για να μπει στην Βουλή ήταν κατά της Προδοτικής Συμφωνίας του Τσιπρόφσκι που υπογράφηκε στην «πρωτεύουσα» του Ζαχαριάδη τους Ψαράδες Πρεσπών. Τώρα, πάλι προς ίδιον όφελος, έγινε Προδοτόπουλος και λέει ότι «είναι καλή η συμφωνία με τα Σκοπια...»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς συμφωνούμε απολύτως, Χατζαρα, ότι ο Μπογδανος είναι ιδιοφελης! Αλλά αυτό συμβαίνει με τον μισό και πλέον ελλαδικό πληθυσμό! Το ενάμιση περίπου εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι που διορίστηκαν μέσω των κομμάτων πασοκ και ΝΔ, δεν είναι ιδιοφελεις; Η νοοτροπία γενικώς του αδιαμόρφωτου (κατά Καποδίστρια) ελλαδικου πληθυσμού δεν παραπέμπει σε ιδιοφελεις; Τί ψάχνεις να βρεις λοιπόν; Οι Αθεατοι κοιτάζουν με τί πληθυσμό έχουν να κάνουν αφού βεβαίως πρώτα Αυτοί τον διαμόρφωσαν έτσι μέσω των παλιοκομματων τους! Όσοι διορίστηκαν την δεκαετία του '80 με τις πράσινες κλαδικές, δεν ήταν ιδιοφελεις; Να ήταν επομένως μόνο ο Μπογδανος καλά θα ήταν!!!

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως και ειναι καλη απο την αποψη πως οποιαδηποτε ονομασια εκτος Βορειομακεδονια μας δινει δικαιωμα αποσυρσης απο αυτην. Το θεμα ειναι αν εχουμε τη βουληση να το κανουμε.