26/5/21

Τα Αργύρια της τηλε- τρομοκρατίας

 

Η εγκληματική οργάνωση Εφιαλτάκη διέθεσε στα βωθροκάναλα 19,74εκ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας  για την καμπάνια υπέρ  του εμβολιασμού τα οποία  προστίθενται στα 16 εκ ευρώ που δόθηκαν από το Γραφείο του Πρωθυπουργού επί του  κ Πέτσα, ως στήριξη για την Πανδημία. Αλλα

10 εκατ ευρώ δόθηκαν  στα βωθροκάναλα από τις περιφέρειες, και τα επί μέρους υπουργεία. 47 εκατ πάνω από το τραπέζι μάσα σε ένα χρόνο. Τα «μαύρα» κάτω  από το τραπέζι, από τα μπόνους παραγωγικότητας του Καρτέλ, δεν τα μετράμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φάτε, φάτε πεινάλες !!!

NICKXP είπε...

ΚΤΗΝΗ...

Ανώνυμος είπε...


Το σεναριο ηταν πολυ απλο.
Ο Τραμπ εξελεγει προεδρος των ΗΠΑ κανοντας ορισμενες προεκλογικες υποσχεσεις στους Αμερικανους.
Μια απ αυτες τις υποσχεσεις ηταν να μεταφερει την αμερικανικη βιομηχανια απο την Κινα πισω στην Αμερικη.
Οταν εγκατεσταθει στον Λευκο Οικο αρχισε να υλοποιει αυτην του την υποσχεση. Αρκετες βιομηχανιες επεστρεψαν στις ΗΠΑ εκμεταλευομενες τα φορολογικα και αλλα προνομια που τους παρειχε ο Τραμπ.
Οι Κινεζοι ομως, οπως και η χαβρα των εβραιων δεν ειδαν με καθολου καλο ματι την κινηση αυτη.
Οι μεν Κινεζοι γιατι θα εμεναν με τα εργοστασια στο χερι και φυσιολογικα θα ετρωγαν ο ενας τον αλλο, οι δε εβραιοι θα εχαναν τα τρισεκατομμυρια αφορολογητα κερδη που απεκομιζαν απ την κινεζοεργασια ανηλικων κατω απο τις γνωστες υπανθρωπες συνθηκες εργασιας που ολοι γνωριζουμε.
Οποτε το βαθυ κρατος των ΗΠΑ, χωρια οτι απ την πρωτη μερα της προεδρειας Τραμπ ηθελε να τον καθαιρεσουν, εβαλε μπρος τον απολυτο εκβιασμο διδοντας εντολη στο μικροβιολογικο εργαστηριο της Γουαν να αμολυσουν το ιο, τα οποια εργαστηρια, η CIA (βαθυ κρατος των ΗΠΑ μαζι με αλλους παγκοσμιους ρουφιανους) χρηματοδοτουσε απο χρονια (το μαθαινουμε τωρα) για ναχουν και μια πισινη.
Η συνεχεια ειναι γνωστη.
Ο Τραμπ σταματησε την χρηματοδοτηση του ΠΟΥ καταγγελοντας τον οτι ειναι μεσα στο κολπο ΚΑΙ αυτος, οι εβραιοι δυσφημουσαν διεθνως τον Τραμπ καθημερινα μεσα απ τα τσοντοκαναλα τους (γιατι και τα εδωδιμα αλαφουζοβαρδινοτουρκοκαναλα δικα τους ειναι, μην εχετε καμια αμφιβολια γι αυτο) ηρθαν οι αμερικανικες εκλογες ο Τραμπ τις κερδισε καραμπινατα οπως και καραμπινατα του εκλεψαν την νικη οι αθεατοι οι οποιοι μαλλον θα τουπαν και «κατσε καλα μη σου στειλουμε κανα πιο θανατηφορο ιο» και λογικα ο ανθρωπος εκανε στην ακρη αφηνοντας εναν αθλιο ψυχικα και σωματικα ανωμαλο γερο-μπισμπικη να γινει προεδρος των ΗΠΑ.
Στα υπολοιπα ακουμε οτι η αντιστοιχη της δικης μας, αμερικανικη μαϊμου ο Φαουτσι αρχιζει και ξερναει, ο γερο-ανωμαλος Μπαϊντεν σαλιαριζει κατι σαν "ο ιος παρειχθει στα εργαστηρια της Γουαν" και σιγα σιγα το κουβαρι της επδημιοαπατης ξετυλιγιται και να δουμε ΠΟΙΟΣ θα κατσει στο σκαμνι για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας, γιατι γνωριζουμε οτι αυτοι εχουν το πεπονι αυτοι και το μαχαιρι.
Εμεις τρωμε "ερντογαν και τουρκοι μαφιοζοι", "κρατικες αεροπειρατιες του κωλου" και αν ο Φουρθιωτης γυαλιζει τα πακιστανικα πομολα στον Κορυδαλλο.
Αυτα και στο επανιδειν και καντε ησυχια να μετρησει τις μιζες του απ τα εμβολια, το νοθο της Ντορας.