18/5/21

«Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, όπως δεν φοβάμαι και τους ιούς της γρίπης. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορονοϊό, γιατί εξαιτίας του φόβου τους χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους ως οικοδομικό υλικό για το χτίσιμο του καφκικού «Πύργου» στον οποίο επιδιώκεται να μας φυλακίσουν». Άκης Τσελέντης

«Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, όπως δεν φοβάμαι και τους ιούς της γρίπης. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορονοϊό, γιατί εξαιτίας του φόβου τους χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους ως οικοδομικό υλικό για το χτίσιμο του καφκικού «Πύργου» στον οποίο επιδιώκεται να μας φυλακίσουν. 
Και μόνο η ανατριχιαστική μονοφωνία που επιβλήθηκε στα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης από διεφθαρμένους «δημοσιογράφους» και μαϊντανούς «επιστήμονες» που επιστρατεύτηκαν για τη δολοφονία της επιστήμης ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν την αμφισβήτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου και να τρομοκρατήσουν εκείνους που σιτίζονται στον τηλεοπτικό βόθρο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτω στην Κύπρο να δεις τι γίνεται, κ. Χατζαρα.Υπάρχουν άνθρωποι που εμβολιαζονται τρισευτυχισμενοι και μάλιστα την ώρα που τούς τρυπούν το μπράτσο, χαμογελούν και βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό.Πώς μετά να μην μάς δολοφονούν οι Άνωθεν όταν βλέπουν τέτοιες εικόνες ανθρώπων; Κάποιοι μάλιστα από αυτούς είναι στρατιωτικοί στο επάγγελμα.Οι άνθρωποι που-υποτίθεται-θα αντισταθούν στους τουρκους. Γι'αυτο σου λέω, δεν πάει να λες εσύ και να γράφεις; Ο μαλακας λα(γ)ος που βλέπει όλη μέρα τελεβιζιον, έχει δικά του σχέδια. Δεν έχουμε γλιτωμο!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γνώση οι άνωθεν, αγαπητέ συμπατριώτη από την Κύπρο. Τυχαίο δεν είναι τίποτε, την σήμερον ημέραν... Σερσέ λα φάμ, που έλεγαν κι οι Γάλλοι (όπου "φαμ", βάλε "αρζάν").

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...