27/5/21

Ψευδογεγονότα και τηλε-Καρμπόν

Χθες, μια πουτάνα, πήγε και τσίριζε για ένα λεπτό μπροστά στην πρεσβεία της Λευκορωσίας, στη Βαρσοβία. Ήταν ένα οργανωμένο επικοινωνιακό Ψευδογεγονός. Φυσικά ήταν εκεί όλα τα …«πρακτορεία» που μετέδωσαν την «συγκονιστική» δήθεν είδηση σε όλους τους «συνδρομητές». 
Σε αυτό το «Μέγα Γεγονός αφιέρωσαν σχεδόν τρία λεπτά όλα τα «εθνικά» μας βωθροκάναλα.
 ΟΠΕΝ,ΜΕΓΚΑΤΣΑΝΕΛΕ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ, ΕΡΤ ΚΑΙ CIA. Με σχεδόν το ίδιο κείμενο. 
Τηλε-Καρμπόν. 
 Η «δημοσιογραφική» «μέθοδος Καρμπόν» αναπτύχτηκε την εποχή της λογοκρισίας. Οι «έξυπνοι ρεπόρτερ» Υπουργείων έπαιρναν την ανακοίνωση σε αντίγραφο με Καρμπόν από τη γραφομηχανή του Γραφείου Τύπου και έδιναν στην εφημερίδα το «Καρμπόν» του Υπουργείου και απλά το υπέγραφαν. Ηταν ατομική επιλογή. Έδινες την είδηση και ήσουνα και ήσυχος και ξεκούραστος.
Τώρα, όμως το τηλε-Καρμπόν, δεν είναι τεμπελιά από τον φόφο της λογοκρισίας .Είναι διαταγή της λογοκρισίας. Η ΑΘΕΑΤΗ ΧΟΥΝΤΑ είναι ο αρχισυντάκτης σε όλα τα βωθροκάναλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η πουτανα δεν πηγε εκει μονη της.
Την στησανε οι αλλες τηλεπουτανες σερνικες και θηλυκες.
Το παιγχνιδι με τις τηλεπουτανες ειναι εδω και χρονια γνωστο.
Το εχει εφευρει ο αχασβηρος περιπου μια 100ετια γι αυτο και σκορπαει χρημα για να αγοραζει σταθμους, τηλεπουτανες και πιεστηρια.
Ο αχασβηρος δινει γραμμη καθημερινα και οι τηλεπουτανες ακολουθουν πιστα αυτην την γραμμη γιατι αλλιωτικα μαυρο φιδι που τις εφαγε.
Προ ημερων ο αχασβηρος βομβαρδισε το πολυοροφο κτιριο του ΑΡ στην Γαζα και το μονο που ακουσες απ ολες τις τηλεπουτανες ειναι οτι "καλα κανανε γιατι κει μεσα κρυβοταν η Χαμας". Αμα κοταγαν ας ελεγαν τιποτ' αλλο.
Θα ρχοταν παλι το Μυγιωνι με τιποτα καινουργιες λιστες Λαγκαρντ με τα κλεψιμεϊκα και τρεχα γυρευε.
Τωρα ασχολουμεθα με ενα πουστρονι που το τσακωσανε στο αεροδρομιο του Μινσκ και κατι τρεχει στα γυφτικα ενω παραλληλα οι τηλεπουτανες μας επιβεβαιωνουν οτι ο Πουτιν, το Ιραν, ο Ασσαντ και η Χεζμπολαχ φταινε 100% για την αεροπειρατια.
Ειναι οι ιδιες τηλεπουτανες που νοιαζονται για την υγεια μας και μας ορμηνευουν να κανουμε το εμβολιο. Αλλιωτικα..... https://www.youtube.com/watch?v=cetiDDxUnDY

(Εεε ρε συφυλιδικε βρωμιαρη π@υτσα που σου χρειαζεται)

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...