17/5/21

Διπλή Γιορτή !

Χτυπούν χαρμόσυνα οι Καμπάνες της Μητρόπολης του ΣΥΡΙΖώνυμου και του Φαναρίου. Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας σήμερα και Γενέθλιον της Πουστοδεξιάς που παντρεύτηκε στο Λίβανο με τα Κόκκινα Καθάρματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έσπευσε ο κ. Πρωθυπουργός μας : "...«Η Ελλάδα του 21ου αιώνα υποδέχεται την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, αγωνιζόμενη να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες που την καθιέρωσαν. Με οριζόντια νομοθετικά μέτρα στην εργασία και σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής. Με πρωτοβουλίες όπως η διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Αλλά και με συμπεριφορές που υπερβαίνουν στερεότυπα και προωθούν τη δημιουργική συνύπαρξη.

Στις σύγχρονες Δημοκρατίες δεν έχουν θέση διαχωρισμοί με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία ή τoν σεξουαλικό προσανατολισμό. Ούτε ο 21ος αιώνας ανέχεται τη βία, τις διακρίσεις και τη ρητορική μίσους γύρω από την ταυτότητα, τα χαρακτηριστικά και την έκφραση φύλου...". Η εκδίκηση της Γυφτιάς...κάτι ήξερε ο Ρασούλης.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=SwuQekcBmuY

ανδωνιος είπε...

αυτα πιστευουν ομως χατζαρα τα δυο εκατομμυρια συν τα υπολοιπα της αντιπολιτευσης συνολο καπου 4 εκ. κτλπ.

εσυ κ ο προεδρος σου ο στραταρχης, ισχυριζεστε οτι υπαρχουν.... καποια εκατομμυρια κρυμμενα που δε τα πιστευουν αυτα.

η ζωη ειναι απλη.
κ τις πταιει η εμφανιση.... των χρυσαυγιτων παληκαριων ρε χατζαρα? χαχα
οι ΛΟΑΤΚΙ δλδ που συμπας τα δυο εκατομ. αποδεχονται πληρως βαση τας ιδεολογικας-οδηγας του 'Μωυσεως' Κουλη, εχουν.. 'καλυτερη εμφανιση?...
ισως. για τις γυναικες που ψηφιζουν π.χ.
κατι ηξερε το Κρατος Δικαιου.. που τις νομιμοποιησε να εκλεγονται.
αυτα ειναι τα κριτηρια που αποδεχονται μεσα σε ολα τα αλλα π.χ.

η θεωρια σου,πιστευω, να σας ψηφισουν... Φιλογενεις ελληνες που δεν ειναι με τις οικογενειες... ειναι τουλαχιστον.... ουτοπικη... κ να σας ψηφισουν ολοι αυτοι, δε θα σας ψηφισουν ολες οι γυναικες... που θα ψηφιζουν Κουλη για τα ιδεωδη της ΛΟΑΤΚΙ κ γκευ περηφανειας... που να χτυπιεσαι χαμο... κ μαντεψε τι... οι γυναικες ειναι περισσοτερες απ οτους αντρες κιολας...