18/5/21

Πήγε η Κοντή Σουρτούκα Κατίνα Σαλμάκι στον Φράχτη

 Όχημα που μετέφερε λαθρομουτζαχεντίν που πέρασαν παρά τον Φράχτη, προσέκρουσε σε χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 5χρονο λαθρομετανστόπουλο που πέρασε παράνομα τη σύνορα για να μάθει Ελληνικά και να πάρει πιστοποιητικό από τον Χασάν Βορίδη .

Το όχημα οδηγούσε διακινητής. Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου, το όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και κίνησε τις υποψίες των συνοριοφυλάκων, οι οποίοι το καταδίωξαν. Ο οδηγός, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στον κόμβο του Αρδανίου, στην Εθνική οδό Πέπλου - Αλεξανδρούπολης .

Εξακολουθώ να σκέπτομαι μια Πανελλήνια Επιτροπή για συλλογή υπογραφών για την καθαίρεση της ΚΟΝΤΗΣ ώστε να ξεμαγαρίσει ο Τόπος.. Θα πρέπει παντού να την υποδεχεται ένα πανό «δεν είσαι Πρόεδρος μας», όπως έκαναν οι ΑΝΤΙΦΑ με τον Τραμπ. 

 Η Κνίτισσα που έγινε ΕΓΑ και στο τέλος σκυλίτσα της Πρεσβείας, υπηρέτησε πάντα το συμφέρον της σε βάρος του Κοινού Καλού , και είναι η προσωποποίηση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

 Ο διορισμός της με Κοπτάτσια από τον Ανθύπατο Τζέφρυ είναι απόδειξη της απόλυτης Κατάπτωσης της Σήψης και της ΑΠΟΛΥΤΗΣ Διαφθοράς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμειφτηκε ηθικως αλλα και χρηματικως με τον αγνωστου υψους παχυλο μισθο της προεδριας δημοκρατιας, ως επικεφαλης της μειοψηφιας του στε που υποστηριξε τον πρωτο λαθρονομο ραγκουση

γνωστες ηταν δηλαδη οι πολιτικες θεσεις της στο καθεστως που την επελεξε ακριβως ως εικονα και ομοιωσιν του

οταν εσυ ετρεχες με τη ντουντουκα

ου δη πατριον εστιν του επηλυδας των αυτοχθονων

αλλα οι αυτοχθονες εγιναν τσεποφρονες ομως....

και αντινατιβιστες


και την ιδια ωρα τιμανε δηθεν και την εθνικη ανεξαρτησια


ολα μαζι

ετσι γιατι τους αρεσει




αυτο το ηθικο ας πουμε γραμματιο της ξεπληρωσαν

οι καλες υπηρεσιες που ελεγε και ο κοφι αυναν παντα ανταμειβονται απο το καθεστως

και παντα νομοτυπα

οχι παρατυπα που θα ελεγε την ιδια εποχη και η υπουργος συζυγος νταλαρα, η αλλη ραγκουση

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, όχι να το παινευτούμε, αλλά με τους Προοδευτικούς στο τιμόνι, η Ελλάδα πήγε... Δ΄ Εθνική, μαζί με τον Απόλλωνα και την Προοδευτική ! Δεν το λες και άσχημα, την στιγμή που αν ρωτήσεις τις ξένες Τράπεζες, θα σου πούν τα καλύτερα λόγια, για τους Έλληνες καταθέτες τους, στην μέγιστη πλειονότητά τους, εκ του Προοδευτικού χώρου, που μιά γέρνει δεξιά, μιά γέρνει αριστερά (εξαρτάται ποιά τσέπη είναι πιό γεμάτη) !

Ανώνυμος είπε...

Το... not my president πρέπει να το λέγαμε και για τον τσιπροΠακη που υπέγραψε την πώληση της Μακεδονίας.