31/5/21

Κρήτη: Νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca. Αν ήταν από το Ρέθυμνο οι μαυροπουκαμισάδες θα έψαχναν ήδη τους πλασιέ και τους τηλε-παπαγάλους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μαυροπουκαμισάδες βατεύονται με μαύρους μετανάστες, δεν έχουν χρόνο για τέτοια....α ρε πουστοζέννα Κρήτση.......

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/QB6SIH2h-RM

Shocking numbers | Up to 850,000 people in the UK pose sex threat to kids - report

Ανώνυμος είπε...

Εμβόλια δολοφόνοι και επιστημονικώς εμβόλια μαϊμού για τους γκόγιμ. Στο ισραήλ χρησιμοποιούν placebo covid-19 εμβόλια για τους εκλεκτούς.
Δείτε ότι όλα τα αφεντικά των κύριων κατασκευαστών εμβολίων Covid-19 είναι Εβραίοι.
Σύμπτωση?
Εάν γνωρίζετε ότι η πλειοψηφία εκείνων που κάνουν εκστρατεία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (NΤΠ) είναι Εβραίοι, αν γνωρίζετε επίσης ότι οι επικεφαλής των τριών πιο σημαντικών κατασκευαστών εμβολίων (AstraZeneca, Pfizer και Moderna) είναι Εβραίοι, τότε αυτό έχει αποφασισθεί από χρόνια πριν, πολλοί πολιτικοί αναλυτές εξέφρασαν σοβαρες υποψίες ότι η ΝΤΠ ελέγχεται κυρίως από Εβραίους. Και ότι ο εμβολιασμός της ανθρωπότητας είναι επίσης ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τους Εβραίους και, όπως θα μάθετε τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό στο τέλος του άρθρου, σχετίζεται άμεσα με την εβραϊκή υπεροχή.
http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b7/

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι κουνιουνται μονο αν τους πειραξεις κανα κουραδι ή κανα λεμονι...

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...