29/5/21

Η «Διεθνής» των Περιπλανώμενων Αχασβήρων τσιρίζει για τον αιμοσταγή Χαχαμίκο Ρομάν

 Ο Φαλακρός με το Κιπά και ο Οβριούλης από τα εβραίϊκα της Μονεμβασίας ακολούησαν το όμμαιμο το ομόγλωσσο και το Ομόθρησκο με τον αιμοσταγή Χαχαμίκο Ρομάν, και σκίζουν τις ζαρτιέρες τους επειδή τον συνέλαβαν στο Μινσκ.

 Ο Ιουδαίος «Λευκορώσος» το 2013 είχε στρατολογηθεί στον Στρατό του Ευρωμαιντάν στην Ουκαρνία και ήταν μέλος της νεοναζιστικής ένοπλης οργάνωσης « Μέτωπο Νεολαίας ». 

Μετά το πραξικόπημα της επειδή «στην Ουκρανία κινδύνευαν οι υψηλότερες αξίες, η δημοκρατία και ελευθερία», και το ξέσπασμα της Επανάστασης στο Ντονμπάς στρατολογήθηκε στο μισθοφορικό τάγμα «Αζώφ» το οποίο χρηματοδοτούσε ο ιουδαίος Μεγιστάνας Ιγκορ Καλομόιτσκι. 

Οι μισθοφόροι του «Αζώφ» βαρύνονται με εκατοντάδες εγκλήματα και εκτελέσεις αμάχων και αιχμαλώτων

Ο Προτάσεβιτς ήταν και στο εξώφυλλο του περιοδικού στρατολόγησης του Καλομόιτσκι. 
Ο Ιουδαίος Ρομάν Προτάσεβιτς, λοιπόν ο Προστατευόμενος του Εφιλατάκη και του Δένδε των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ της ΕΕ και των βωθροκάναλων που εχουν αρχισυντάκτη τον Τζέφρυ από το Κίεβο είναι ένα απόβρασμα ,ένας Φονιάς, Νεοναζί. 
 Στην Ευρωατλαντική «Δημοκρατία» των «εθνικόφρόνων» Ιουδαίων όταν το ΑΖΩΦ στράφηκε το 2015κατά του εκλεκτού της Γκαρκίλ Ποροσένκο, ο τότε Ουκρανός Πρόεδρος απέλυσε τον Ιουδαίο Ολιγαρχικό Ιγκορ Καλομόιτσκι από κυβερνήτη του Ντνειπροπετρόφσκ και διέλυσε το Τάγμα. 
Τότε ο Ρομάν μετατέθηκλε στο Κίεβο σαν μισθοφόρος για να κάνουν πραξικόπημα όπως και στο Κίεβο. Αλλά οΛουκασένο δεν είναι Γιανούκοβιτς. 

 «Οι ΦΙΛΕΛΕ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, και τα ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» είναι μέλη του Τάγματος ΑΖΩΦ. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ. Του ΧΑ ΣΕΜ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, τέτοια πρεμούρα από τα δικά μας πιστόσκυλα, για τον δημοσιογράφο, μόνον έτσι δικαιολογείται. Αλήθεια ρε Σπύρο, χτες που διαβάζαμε οτι τον "Καλλιμάνης", τον πήρανε Τούρκοι επενδυτές (όπως και πολλές άλλες - πρώην - Ελληνικές επιχειρήσεις), αναρωτηθήκαμε μήπως τον ΣΚΑΪ, τον έχουνε πάρει Τούρκοι κι αυτόν και μας λένε οτι συνεργάζονται και οτι όλα είναι στα πλαίσια τα καλλιτεχνικά κι άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες. Και ο φίλος μας ο Αλαφούζ, είναι "μπροστινός" του Τούρκου πισινού. Διότι ως γνωστόν στις μπίζνες, το Κεφάλαιον, δεν έχει πατρίδα ! Καλό ΣΚ, με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

πάντως πιστεύω ότι σήμερα ο πιο Ιουδαϊκός λαός είναι οι Ελληνικής καταγωγής κάτοικοι του Ελλαδιστάν τουλάχιστον και ειδικά οι "πατριώτες", βλέπε Τέρρυ Χατζηιερεμία (αν είναι Έλληνας όντως), χριστιανο-καπιταλιστής που παίζει χρηματιστήριο.....εχθές είπε στο βίντεο ότι μπορεί να ανακάλυψε τον καπιταλισμό σε προηγούμενη ζωή, τόσο καπιταλιστής λέει είναι....

Ανώνυμος είπε...

Εγκυρες δημοσιογραφικες πηγες αναφερουν οτι ο οβριοΚουλις απο τα χαχαμικατα της Μονεμβασιας θα κανει δημοσιως (ανω πλατεια Συνταγματος) στοματικο σεξ σε κυμπρεϊκον γαϊδαρο για την απαιτουμενη ασφαλεια του Ιzραελ, ενω παραλληλα ο καραφλος με το κιπα θα επιδοθει σε δημοσιες αλλαξοκωλι3ς (οδος Διονυσιου Αεροπαγειτου) με τον θεατρικο συγγραφεα και ηθοποιο κο Κωνσταντινο Πηγναδι για την απελευθερωση του "λευκορωσσου" χαχαμικου Προτασεβιτζ, μεχρι τελικης
πτωσεως.
Τα δυο δρωμενα θα καταγραφουν στην εφημεριδα της κυβερνησεως, ενω αναμενεται να τα παρακολουθησει πληθος κοσμου μεταξυ των οποιων ο Αδωναϊ η "καυλακι κανε μου τον αυλακι" ...τελεια και καβλα και συσωμη η βουλη των ελληνων.
Δεν εχουμε πληροφοριες που θα βρισκεται ο κος Παρτελης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ