20/5/21

Σαλονικιός: Νέο εμβόλιο μέχρι το καλοκαίρι

 

Μία νέα βελτιωμένη έκδοση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά. Το νέο εμβόλιο θα μπορεί να αποθηκευτεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες από το υπάρχον,για σχεδόν 6 μήνες σε θερμοκρασίες που μπορεί να φτάσει και ένας «κλασικός καταψύκτης.
 Ο Σαλονικιός προέβλεψε πως ίσως χρειαστεί ένα «booster» σε οχτώ έως δώδεκα μήνες και πως «κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξουμε σε ετήσιους εμβολιασμούς». 
Στην Αυστρία μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 85 «πελάτες» του Σαλονικιού .

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Γιαννάκης που κηδεύεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Μαρκόπουλο έφυγε από την ζωή την Δευτέρα από ανακοπή καρδιάς, μόλις λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του.

Η μανδάμ «ωραίο καυλάκι ο Τσιπρέφσκι», δήλωσε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ότι η ΕΜΑΚ ήταν το πρώτο βήμα . «Όλα αξιολογούνται και όλα εξετάζονται», είπε.

Η εγκληματική Οργάνωση των πλασιέ  εμβολίων βρήκε σήμερα 1.918 νέα κρούσματα με την φυγοκέντριση στον Θεό. Στην Σκιπερια βρήκαν 23 με την θετικότητα στο 0,74%.Στη Σεβερνοματσεντόνιγια αρρώστησαν 50 με την θετικότητα στο 1,97% και στο Κόσσοβο και το Μετόχι επιβεβαιώθηκαν 55 νέα κρούσματα. Η θετικότητα των τεστ ήταν 1,75% .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ήμουν πολύ περίεργος να ακούσω μία στατιστική σε ένα και σε δύο χρόνια από τώρα πόσοι ζουν από τους εμβολιασμένους, δεν νομίζω να επιτρέψουν να διαρρεύσουν τέτοια δεδομένα όπως απαγκορεύονται οι συγκρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων παρά μόνο γίνονται συγκρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων με διαφορετικά σκευάσματα, πάντως το CDC ήδη μετράει 10-πλάσιους θανάτους από τα εμβόλια κοροϊδοϊού σε σχέση με όλα τα άλλα εμβόλια μαζί τα τελευταία 30 χρόνια.....κόλαση, αφήνουμε τις στειρώσεις που θα γίνουν στις γυναίκες, τα προβληματικά παιδιά και άλλοι που θα πάθουν ανεπανόρθωτες βλάβες....

manigr.blogspot.com είπε...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΕΡΓΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ.

ΥΠΕΡΙΩΝ είπε...

Τα πολιτικα υποταγμενα σκυβαλα βιωνουν απο γεννησιμιου τους την υποχρεωτικοτητα και λυσσαλεα θελουν να την επιβάλλουν και σε εμας..

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...