25/4/22

, Ο Βαλόντια δεν καταστράφηκε οικονομικά από της κυρώσειςΗ συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ στο Χρηματιστήριο της Μόσχας μειώθηκε στα 77 ρούβλια για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2020

 Και δεν έχουν να ανακοινώσουν άλλες ..... κυρώσεις 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα άκουσα ότι ετοιμάζουν μια τρικομματικη να γλείφουμε τα δάχτυλά μας. Αυτό μας περιμένει. Πού σαι ρε Παπαδόπουλε!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, εγώ στρατιωτικός αναλυτής δεν είμαι, αλλά θέλω να κάνω κάνα δυο παρατηρήσεις.
Πρώτον, εφόσον στρατιωτικά οι Ρώσοι φαίνεται να "ζορίζονται" ακόμα στο πεδίο της μάχης και δεν έχουν τελειώσει την υπόθεση Ουκρανία, δεν έχουν εφεδρείες; Σ' αυτούς τους αρχικούς 160.000 στρατιώτες στηρίζονται ακόμα;
Το 1997 που ήμουν εγώ στο στρατό, η Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων, είχε 150.000 τακτικό στρατό.
Η Ρωσία των 145.000.000 δεν θα έπρεπε να έχει κάνα δυο εκατομμύρια;
Τι γίνεται; Τους κρατάει για άλλο "ημίχρονο";
Νομίζω ότι ο τοπικός στρατός του Ντονμπάς, τηρουμένων αναλογιών αριθμού κι εξοπλισμού τα έχει πάει καλύτερα από τους Ρώσους εκ Ρωσίας. Οι ρωσόφωνες περιοχές που κατακτούν οι Ρώσοι στην Ουκρανία συνδράμουν με στρατιώτες; Ή οι ντόπιοι εκεί τα περιμένουν όλα από τον τακτικό στρατό της Ρωσίας; Νομίζω είναι μία παρόμοια περίπτωση με τους Μικρασιάτες που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν πολέμησαν μαζικά στην Μικρασιατική εκστρατεία.
Επίσης διάβασα ένα πανηγυρικό άρθρο χθες τη νύχτα, για ψήφισμα ένταξης της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Τι βλέπεις να γίνεται; Εγώ δεν βλέπω να κάνει τίποτα η Ρωσία. Ο κ.Πούτιν, νομίζω έχει δείξει μία διαρκή αναβλητικότητα στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης. Το πάει από αναβολή σε αναβολή και μετά τρέχει και δεν προλαβαίνει, (θα μπορούσε να καθαρίσει την υπόθεση Ουκρανία από το 2014 πριν εξοπλιστεί ο αντίπαλος από το ΝΑΤΟ). Απλά είναι πολύ καλός στο οικονομικό πεδίο.
Για τις εκλογές στη Γαλλία έχεις κανένα σχόλιο; Ούτε σε εκατό χρόνια δεν θα κερδίσει η Λεπέν την προεδρεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πουτιν καθυστέρησε διότι δεν ήθελε πολλές απώλειες σε αμάχους αγαπητέ. Σε ο,τι αφορά την Γαλλία οι οργανώσεις της "ανοιχτής (πρωκτο)κοινωνίας" έκαναν καλή βρωμοδουλεια εκεί. Έβαλαν και τον Μελανσον να κοροϊδέψει τους παραπονουμενους για την πολιτική Πουστρον με τα "κίτρινα γιλέκα" και μετά πήρε τις ψήφους των διαμαρτυρομενων και τις έδωσε δαγκωτες στον Πουστρον. Δεν βλέπεις πόσο καλά παίζουν το ύπουλο παιχνίδι τους οι Αθεατοι και ο κόκκινος τραπεζίτης; Έχουν και τους μαλακες τους "δημοκρατικους" στις άλλες χώρες της Ευρώπης να φωνάζουν υπέρ του Πουστρον και της (πρωκτο) δημοκρατίας και το γλυκό έδεσε. Δεν υπάρχει γλιτωμος, τουλάχιστον όχι στον άμεσο ορίζοντα.