8/4/22

Η σφαγή στο Κραματόρσκ, Οι Χαχόλοι του Ζελένσκι βομβάρδισαν με πύραυλο "Τότσκα -ΟΥ" για να σκοτώσουν τους Ρώσους αμάχους που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν την πόλη. Νέα Δαιμονοκρατία, Μπυράλ, Συριζεφσκι και η Συναγωγή των Χανίων χειροκροτούσαν τους δολοφόνους

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόσκ προκλήθηκε από πυραυλική μονάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή του χωριού Ντομπροπίλγια, 45 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης.
 Το Κίεβο, για να υποστηρίξει ότι η επίθεση φέρεται να προκλήθηκε από τον ρωσικό στρατό, δημοσιεύει φωτογραφίες των εκτοξευτή tochka-U, οι οποίοι συμμετείχαν τον Φεβρουάριο του 2022 στη ρωσο-λευκορωσική άσκηση "Allied Resolve-2022", ανέφερε το υπουργείο Άμυνας. 
 Ο σκοπός του βομβαρδισμού στο σταθμό στο Κραματόσκ ήταν η διακοπή της μαζικής αναχώρησης των κατοίκων από την πόλη προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως «ανθρώπινη ασπίδα» για την υπεράσπιση των θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, όπως και σε πολλούς άλλους οικισμούς της Ουκρανίας.
Η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για τη διάδοση πλαστών ειδήσεων για τα ρωσικά στρατεύματα.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης με τον πυραύλο Tochka-U στο Κραματόρσκ, 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Η πόλη βρίσκεται στο έδαφος που ελέγχεται από το Κίεβο. 

Το Κίεβο κατηγόρησε το ρωσικό στρατό ότι σκοτώνει αμάχους, λέγοντας ότι η πόλη επλήγη από «Ισκάντερ». Ωστόσο, φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή δείχνουν τον πύραυλο Tochka-U. Τα συντρίμμια έπεσαν στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Κραματόρσκ. 
Το σύστημα Tochka-U έχει από καιρό απομακρυνθεί από την υπηρεσία στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είναι σε υπηρεσία στην DPR και τη LPR. Επιπλέον, ο προκλητικός χαρακτήρας των δηλώσεων των ουκρανικών αρχών επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι εάν χρησιμοποιούνταν iskanders, θα είχε σχηματιστεί ένας τεράστιος κρατήρας στο χώρο του σταθμού. 
Το Κίεβο αναφέρει 30 νεκρούς και 100 τραυματίες ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών. Οι αρχές της πόλης αναφέρουν ότι περίπου 27 θύματα της έκρηξης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...