11/4/22

Σεργκέϊ Λαβρόφ: Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία έχει σχεδιαστεί για να τερματίσει την πορεία των ΗΠΑ για κυριαρχία στον κόσμο

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ δήλωσε ότι η ειδική επιχείρηση  της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει σχεδιαστεί για να θέσει τέλος στην απερίσκεπτη επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών και στην πορεία τους προς την κυριαρχία στον κόσμο. Ο Λαβρόφ εξήγησε ότι η Ουάσινγκτον οικοδομεί την κυριαρχία της «με κατάφωρες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου». 

Νωρίτερα, ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ένας από τους κύριους στόχους της ειδικής επιχείρησης είναι η διάσωση του LDNR και η αποκατάσταση της κρατικής υπόστασης των δημοκρατιών εντός των συνόρων του 2014. «Δηλαδή, εντός των ορίων που καθορίζονται στο σύνταγμα τόσο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ όσο και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...