10/4/22

Το «αόρατο» κύμα του κορωνοϊού

 

(Ανώνυμοι) «Γιατροί» από τις Ηνωμένες Πολιτείες που παραχώρησαν συνέντευξη στο Bloomberg μίλησαν για την απειλή ύπαρξης ενός «αόρατου» κύματος κορωνοϊού, το οποίο θα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί και να καταπολεμηθεί από ό, τι  τα προηγούμενα.

Το κύριο χαρακτηριστικό ενός τέτοιου κύματος είναι ότι το κράτος και ο πληθυσμός δίνουν πολύ λιγότερη προσοχή στα τεστ από ό, τι πριν. Οι αρχές σε ομοσπονδιακό και πολιτειακό επίπεδο έχουν περιορίσει πολλά προγράμματα για την επιδότηση των τεστ PCR του πληθυσμού, με αποτέλεσμα το κόστος να έχει αυξηθεί σημαντικά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλοί  είτε έχουν σταματήσει να υποβάλλονται σε εξετάσεις για κορωνοϊό συνολικά είτε έχουν αρχίσει να αγοράζουν φθηνότερα ράπιντ τεστ . Οι  «ειδικοί» δεν αποκλείουν ότι τα πραγματικά ποσοστά κρουσμάτων είναι πλέον πολύ υψηλότερα από τα επίσημα, και η ΗΠΑ βρίσκεται στο στάδιο ενός νέου κύματος.

2 σχόλια:

Γιαννης είπε...

Οταν η 4η δόση είναι προ των πυλών είναι δυνατόν να μην επιστρέφει δριμύτερος ο ιος;

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

-(Ανώνυμοι) «Γιατροί» από τις Ηνωμένες Πολιτείες που παραχώρησαν συνέντευξη στο Bloomberg μίλησαν για την απειλή......μπλα-μπλα-μπλα.

Ρωτα και τον μπαρμπα μου το ψευτη, δηλαδη.
Ασε που ο...."Κωστας" θα βρει και το μπολι για τον καρκινο κι εγω θα χειροτoνηθω η Παπισα της Ρωμης.

Βλαδιμηρε !!!!
Τωρα στην αναμπουμπουλα ριχτους μια μικρης ισχυος στην τρομοφωλια τους κι ας τους να ψαχνονται μετα.
Τα υπολοιπα θα τα κανουν οι λογικοι ανθρωποι σε ΟΛΟ το κοσμο.
Μεχρι και ο Μπαϊντεν θα συμφωνησει.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...