8/4/22

Καλημέρα με το τρίο Μπελκάντο, που θα σας τραγουδήσει το μεγάλο σουξέ, " ο Μαύρος Εύζωνας"

 

Ο Κοντός, ο Χοντρός, και ο ΠΦάϊζερ.

1 σχόλιο:

Βλαδημιρος ο Ατοφιος είπε...

Εγω δε ξερω ρε παιδια, αλλα να πα να γ@μηθει η Ουκρανια με τον δισεκατομυριουχο εβραιο που μυξοκλαιει δεξια κι αριστερα.
Εμενα αλλο μ' ενδιαφερει.
Οι ελληνοφωνες βρεφοκτονες (ολο και καποια εκτρωσουλα θαχουν στο ενεργητικο τους απο τα νιατα τους) των τσοντοκαναλων που κλαινε και οδυρονται τραβωντας τα βαμμενα κοκκινα μαλλια τους για κεινη κει σην Πατρα που "δολοφονησε" τα τρια μωρα της και την εχουν ηδη καταδικασει σε ισοβια, πριν ακομα εκδικαστει η υποθεση της.
Θα μου πεις τωρα σιγα την ελληνοφωνη δικαιοσυνη με τις κοκαϊνες και τους γυφτους της ηδονης.
Αμα μαζευτουν καμμια χιλιαδα απλυτοι εξω απ' το δικαστηριο και ουρλιαζουν "δεν ειναι αθωα", η προεδρος του δικαστηριου θ' ακουσει τα ενοχοποιητικα ή μη, στοιχεια; Ισοβια και τελειωσαμε.
Ομως ψαχνοντας για κατι αλλο στο διαδικτυο επεσα σε μια προσφατη ιστορια στην Αμερικη που λεει οτι βρηκαν καπου 115 πτωματα νεογεννητων μωρων σε σκουπιδια κλινικης, χαρακτηρισθεντα ως .....ιατρικα βιολογικα αποβλητα.
Περιμενω κι εγω τις ελληνοφωνες βρωμιαρες των "πρωϊναδικων και μεσημεριαδικων" που σκιζουν τα ιματια τους για τα τρια παιδακια της Πατρας, και δικαζουν και καταδικαζουν ανθρωπους, να πουν μια κουβεντα για τους κατα σειροην δολοφονους γιατρους, αλλα μουγκα απ ολα τα πορνοκαναλα.
Τι διαλο; Δεν τους ειπαν τιποτε απ το CNN;
Ενα πουλακι ομως μουπε...."μην την ψαχνεις. Ολα αυτα τα μπουρδελοκαναλα ειναι ΥΠΕΡ των εκτρωσεων οποτε την κανουν γαργαρα τη δουλεια και ασχολουνται με τους μαϊμου νεκρους made in Hollywood στην μΠουτσα"
https://www.fox5dc.com/news/115-aborted-fetuses-allegedly-intercepted-by-anti-abortion-activists

Μπορεί η Εκκλησία να τους γιοράζει φέτος στις Μαίου, αλλά εμείς λέμε Χρόνια Πολλά στον Γιώργο και Γιωργία

 Ο τῶν αἰχμαλώτων ἐλευθερωτής,  καὶ τῶν πτωχῶν ὑπερασπιστής. Ο Άγιος Γεώργιος (280 - 23 Απριλίου 303) ήταν Έλληνας.  Καταγόταν από την Καππ...