15/4/22

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Ρωσάς ανακοίνωσε το επικείμενο τέλος της ειδικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς.

 

Γερουσιαστής Κλίμοφ: Η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας για την προστασία του Ντονμπάς θα τελειώσει πολύ σύντομα 

 Η ειδική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προστασία του Ντονμπάς θα τελειώσει πολύ σύντομα. Αυτό ανακοινώθηκε την Παρασκευή  από τον αναπληρωτή επικεφαλής της  επιτροπής του κόμματος Ενωμένη Ρωσία για τη διεθνή συνεργασία, Αντρέι Κλίμοφ.  "Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα τερματιστεί πολύ σύντομα, δεν πρόκειται να την επεκτείνουμε σκόπιμα", δήλωσε ο Κλίμοφ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των ΜΜΕ. 
 Ανέφερε ότι η ειδική επιχείρηση θα τερματιστεί μόλις η Ουκρανία καταστεί ασφαλής για τη Ρωσία. 
 Ρώσοι ειδικοί θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πυρηνικών εγκαταστάσεων και θα ελέγξουν "τι συμβαίνει εκεί" με βιολογικά εργαστήρια στη χώρα, τόνισε ο Κλίμοφ.
 "Μετά από αυτό, η στρατιωτική φάση θα σταματήσει", συνόψισε ο γερουσιαστής.
Η Ρωσική  αεράμυνα  κατέρριψε το ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 που πραγματοποίησε επίθεση στις 14 Απριλίου εναντίον των κατοίκων του ειρηνικού χωριού Κλίμοβο στην περιοχή Μπράιανσκ, ανακοίνωσε ο  εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ. 
 Σύμφωνα με τον ίδιο, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε στην  βάση  του με αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-400. Επιπλέον, σύμφωνα με τον στρατηγό, κοντά στο χωριό Λοζόβα στην περιοχή Χάρκοβο, καταρρίφθηκε μαχητικό Su-27 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Αποκάλυψη της Ουκρανίας - Revealing Ukraine (2019)

https://vidhdthe.online/embed-necw6y8g8z4e-950x480.html

HEIL GAP ( or mind the GAP ):

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ