21/8/22

Το φυσικό αέριο κοστίζει στις ΗΠΑ 333 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα. Το πουλάνε στην Ευρώπη 2.431 δολάρια 7,3 φορές ακριβότερα.

 Κάνουν την κρίση ευκαιρία 

Πριν τις κυρώσεις δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν το ρωσικό που έκανε 260 στην Λιανική. 

Ίλιγγο προκαλούν οι νέες τιμές  ηλεκτρικού ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι                   για τον Σεπτέμβριο. 
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τιμές που διαμορφώνονται στη ζώνη των 0,788 ευρώ η κιβοβατώρα έναντι 0,486 ευρώ τον Αύγουστο. 
Η Protergia ανακοίνωσε τιμές στα 0,778 ευρώ η κιλοβατώρα από 0,549 ευρώ τον Αύγουστο. 
Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε τιμολόγια με 0,73 ευρώ η κιλοβατώρα από 0,575 τον Αύγουστο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια μεγάλη μάχη διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο. Και δεν είναι θέμα γοήτρου αλλά οικονομικό καθώς τα λεφτά είναι πολλά και τα μεγέθη άλλα σε σχέση με τα δικά μας εδώ στην Ψωροκώσταινα.



Σύντομα θα επιλέξει το Netflix την Πρώτη Ελληνική παραγωγή που θα εντάξει στο πρόγραμμά του.

Την πρώτη Ελληνική σειρά για την ακρίβεια. Φαβορί είναι το «Maestro» του γιωτα 3 Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ακολουθούν οι «Σέρρες» του Ι5 Καπουτζίδη. Και οι δύο πολύ ακριβές για τα Ελληνικά δεδομένα σειρές.


Μάλλον θα καταλήξουν στον Παπακαβλιάτη καθώς έχει ως γνωστόν και πολλές γνωριμίες και στο Ψόλιγουντ και στα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο και η συγκεκριμένη παραγωγή γι’ αυτούς που ξέρουν ταιριάζει καλύτερα στον συνδρομητικό κωλο σσό.





Από τη λίστα έμειναν οριστικά εκτός οι αντιφα «Μέλισσες». Αρκετά καλογυρισμένη σειρά έχει πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο, πολύ Ελληνικό και φολκλόρ για τα δεδομένα του Netflix.


O «Σιωπηλός Δρόμος» των ίδιων δημιουργών είχε συζητηθεί παλαιότερα να πουληθεί στο Netflix όμως τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε και πουλήθηκε μεταγλωττισμένο τελικά σε κανάλι του αντι αντιφα Μπερλουσκόνι στην Ιταλία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα, ελευθερη αγορα δεν εχουμε; Οι ευρωπεη επελεξαν να αγοραζουν ακριβο συμμαχικο αεριο και οχι φθηνο κομμουνιστικο...
ΥΓ: Και εις ανώτερα

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...