7/8/22

Κάθε κυβέρνηση στην Δύση Κυριαρχείται από σατανιστές που τώρα κάνουν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την (προσωρινή) κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας αυτή με τη συμμετοχή 72 Κρατών, ένας Ταύρος που αντιπροσωπεύει τον Βάαλ εμφανίστηκε στην αρένα ενώ δεκάδες πιστοί του Βαάλ υποκλίνονταν ως μέρος του δημόσιου τελετουργικού.
 Αυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια... 
Τώρα επικαλούνται τον Σατανά στο ύπαιθρο, μπροστά σε ένα διεθνές ακροατήριο.


 

Από την «Αποκάλυψη του Ιωάννου» σε απόδοση στη Δημοτική υπό Λεοντίου Μοναχού Διονυσιάτου 

 14-8 Και άλλος άγγελος, δεύτερος, ακολούθησε λέγοντας. Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη, που από το κρασί του θυμού της πορνείας της έχει ποτίσει όλα τα έθνη. 
 14-9 Και άλλος άγγελος, τρίτος, τους ακολούθησε λέγοντας με φωνή μεγάλη. Αν κάποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του, και λαβαίνει το χάραγμα πάνω στο μέτωπό του ή πάνω στο χέρι του, 
 14-10 και αυτός θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού που είναι παρασκευασμένο ανέρωτο μέσα στο ποτήρι της οργής του και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους αγίους αγγέλους και μπροστά στον Αμνό. 
 14-11 Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και αν κάποιος λαβαίνει το χάραγμα του ονόματός του



ΕΞΟΔΟΣ
 
Επιμέλεια: Πάνος Χαρ. Μανιατόπουλος

Εξ. 32,17 Καθώς κατέβαιναν και επλησίαζον, ήκουσεν ο Ιησούς του Ναυή φωνάς του λαού, ο οποίος εκραύγαζε, και λέγει προς τον Μωϋσήν• “πολεμικαί κραυγαί ακούονται στο στρατόπεδόν μας” ! 
Εξ. 32,18 Ο Μωϋσής του απήντησε• “δεν είναι αυταί φωναί ανθρώπων, που αρχίζουν τον πόλεμον και αλαλάζουν δια την νίκην, ούτε κραυγαί ανθρώπων οι οποίοι ηττήθησαν και φεύγουν πανικόβλητοι, αλλ' εγώ ακούω φωνάς μεθυσμένων”. 
Εξ. 32,19 Οταν επλησίαζεν ο Μωϋσής στο στρατόπεδον, βλέπει τον Μόσχον και τους χορούς και καταληφθείς από οργήν και θυμόν επέταξεν από τας χείρας του τας δύο πλάκας και τας συνέτριψεν στους πρόποδας του όρους. 
Εξ. 32,20 Αμέσως λαβών τον Μόσχον, που είχαν κατασκευάσει οι Ισραηλίται, έρριψε και κατέκαυσεν αυτόν στο πυρ, τον άλεσε εις λεπτήν σκόνιν και έρριψεν αυτήν στο ύδωρ και με αυτό επότισε τους Ισραηλίτας. 
Εξ. 32,21 Εκάλεσεν ο Μωϋσής τον Ααρών και του είπε• “τι σου έκαμε αυτός ο λαός και επέσυρες επάνω του τόσον μεγάλην αμαρτίαν και ενοχήν;”
 Εξ. 32,22 Ο Ααρών απήντησε προς τον Μωϋσήν• “μη οργίζεσαι, κύριε, εναντίον μου, διότι συ γνωρίζεις πολύ καλά την ορμητικότητα αυτού του λαού. 
Εξ. 32,23 Αυτοί μου είπαν• Κατασκεύασε δι' ημάς θεούς, οι οποίοι θα πραπορεύωνται και θα μας οδηγούν, διότι δεν γνωρίζομεν, τι συνέβη στον Μωϋσήν, στον άνθρωπον αυτόν, ο οποίος μας έβγαλε από την Αίγυπτον.
 Εξ. 32,24 Εγώ τότε τους είπα• Ο,τι χρυσάφι υπάρχει στον καθένα σας συγκεντρώσατέ το και δόστε το εις εμέ. Μου το έδωσαν, το έρριψα στο πυρ και από εκεί εβγήκε αυτός ο χρυσός Μόσχος”
Εξ. 32,25 Είδεν ο Μωϋσής ότι ο μεθυσμένος πλέον λαός είχε διασκορπισθή, διότι τους έφερε εις έξαλλον κατάστασιν και τους διεσκόρπισεν ο Ααρών προς μεγάλην χαράν των εχθρών των, 
Εξ. 32,26 εστάθη όρθιος ο Μωϋσής εις την είσοδον του στρατοπέδου και είπεν• “όποιος είναι με τον Κυριον, ας έλθη προς εμέ”. Συνεκεντρώθησαν άμεσως γύρω από αυτόν όλοι οι της φυλής Λευϊ. 
Εξ. 32,27 Είπε προς αυτούς Ο Μωϋσής• “τάδε λέγει Κυριος ο Θεός Ισραήλ• Ζωσθήτε ο καθένας σας και θέσατε την ρομφαίαν σας στον μηρόν, διέλθετε και επανέλθετε από την μίαν είσοδον του στρατοπέδου μέχρι της άλλης, περάσατε δια μέσου του στρατοπέδου και θανατώσατε καθένας τον ένοχον αδελφόν του, τον φίλον του, τον συγγενή του”. 
Εξ. 32,28 καὶ ἐποίησαν οἱ υἱοὶ Λευὶ καθὰ ἐλάλησεν αὐτοῖς Μωυσῆς, καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ εἰς τρισχιλίους ἄνδρας.

2 σχόλια:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ είπε...

Να τους ευχηθουμε γρηγορον εξοδον απ αυτον τον ματαιον κοσμον , ταχειαν διασωληνωσι και τον πουλο , πφουστηδες !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν του ρίξει ο Βλαδίμηρος έναν πύραυλο Καλιμπρα, θα τελειώσουμε με αυτό το τέρας; Να γίνει σκόνη αυτός και τα κέρατα του!!