21/8/22

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του Ντούγκιν. Σκοτώθηκε η Κόρη του που το οδηγούσε. Ο Ιδιος την ακολουθούσε με το άλλο τους αυτοκίνητο και την είδε να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του

 


Ο φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν ήταν ένας από τους πρώτους στο σημείο του θανάτου της κόρης του Ντάρια, επειδή το αυτοκίνητό του ακολούθησε το τζιπ της. Η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του. Ο Ντούγκιν και η κόρη του το Σάββατο βρέθηκαν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ «Παράδοση». Υποτίθεται ότι θα οδηγούσε το SUV που εξερράγη, αλλά την τελευταία στιγμή πήρε το άλλο αυτοκίνητο.Και τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν ταυτόχρονα και ακολούθησαν το ένα το άλλο, οπότε η τραγωδία συνέβη κυριολεκτικά μπροστά από τον Ντούγκιν. 
Ο συμπρόεδρος του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία», Ζαχάρ Πρίλεπιν, δήλωσε οτι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βαλοντίμιρ Ζελένσκι έδωσε την εντολή για τη δολοφονία στη Ρωσία της κόρης του φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν, Ντάρια. «Στη Δύση, τέτοιες μέθοδοι έχουν από καιρό νομιμοποιηθεί», είπε ο Πρίλεπιν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνον καλό από αυτό είναι ότι οι Ρώσοι τώρα πλέον, σίγουρα θα τους αφανίσουν. Σαν λαός φημίζονται για την εκδικητικότητα τους και απόδοση σκληρής δικαιοσύνης με δηλητήρια, κτλ.

ανδωνιος είπε...

ο ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΖΕΙ Κ ΒΑΣΗΛΕΥΕΙ.... ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ..
Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΕΥΕΙ.....

Όταν ο δημοσιογράφος ήταν άσχετος ο Μπάσκετ. Η δημοσιογραφία του 1949

    Η Είδηση είναι  του 1949, από το «ΕΜΠΡΟΣ». Το ματς Γαλλία-Λίβανος έγινε στις 17 Μάϊου 1949. Ο μεταφραστής, του εξωτερικού δελτίου δε...