16/8/22

Θα μας σφάξουν οι Ισοκρατικοί έποικοι του Μητσοτάκη και της Μάνας του. Το σύνθετο μήνυμα προς τον χαζό τηλεθεατή που εξέπεμψε το κορίτσι του Αλλάχ από την Τήνο

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΤΗΝΟ.
ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ . ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΑΜΠΙΓΕΖ.ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. 


Την είδαν ΟΛΟΙ ζωντανά, και όσοι δεν την έβλεπαν ζωντανά στον Σκάααιιιιι τα έμαθαν από την ΣΟΦΤΠΑΟΥΕΡ. Η απειλή ότι θα μας σφάξουν ήταν γενική, Προς ΟΛΟΥΣ.

Το (μεταμφιεσμένο) σε ισοκρατικό έποικο κορίτσι, δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Και δεν το έκανε αυθόρμητα. Έδρασε σαν κομάντος αυτοκτονίας. Θα μπορούσε να ανατιναχθεί με εκρηκτικά στην λιτανεία της Μεγαλόχαρης. Είχε επί τόπου καθοδηγητή που έβλεπε το   πλάνο, στο κινητό του. Ο καθοδηγητής σκηνοθέτης  της είπε και ανέβηκε τα δυο τρία σκαλάκια και έδωσε την παράσταση της. Το μήνυμα ήταν θα σας σφάξουμε. Το ίδιο μήνυμα το είδαμε και λίγες ημέρες πριν.  

Ταυτόχρονα. άρχισε το «φόλλοου απ»  στόρυ της ΣΟΦΤΠΑΟΥΕΡ. Διότι ο ηλίθιος έπρεπε να πειστεί ότι το Κράτος, δηλαδή ο Εφιαλτένσκι και ο σύντροφος Τάκης τον προστατεύουν.  

Οι εντεταλμένοι Ρουφιάνοι άρχισαν να «απαιτούν» με αγανάκτηση  να βρεθεί από την ανίκανη αστυνομία που μοίραζε πρόστιμα για τις μάσκες, το «έξαλλο» και «φανατικό» κορίτσι που μας απείλησε.

Υπάρχει Κράτος.

 Να βρεθεί και να απελαθεί .Η Μία. Η  μοναδική εξαίρεση ανάμεσα στους Ισοκρατιστές Μητσοτακέλληνες, Παπανδρέλληνες, ΣΥΡΙΖέλληνες που πηγαίνουν σχολείο  και είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες αφού ήρθαν για να επενδύσουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους  σαν ένας λαός ΜΠΕΝΕΤΟΝ  στον τόπο μας, τον οποίο εγκαταλείπουν οι λιγότερο Ελληνες για να βρούν τη τύχη τους αλλού.

Η ουσία είναι ότι δεν μας απειλεί ΜΙΑ αλλά ΟΛΟΙ τους.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ.  ΑΛΛΆ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρωματα και η αμφιεση παραπεμπουν σε ξεκολλακι αλβανεζα.

Ανώνυμος είπε...

σε κάθε τέτοιο περιστατικό με αλλοδαπή παρατηρώ την ζήλεια των Γραικών που βλέπουν τις αλλοδαπές να είναι εθνικίστριες ενώ οι Γραικές είναι άθεες, απάτριδες, λαθρολάγνες, νεγρόφιλες και αντινατιβίστριες, παρόλα αυτά ο δήθεν συντηρητικός-πατριώτης-εθνικιστής είναι υπερήφανος που στην Γραικία έχουν δικαιώματα οι γυναίκες και μάλιστα τις αποκαλούν "οι γυναίκες μας".....μετά βάζουν να δουν πορνό....

Ανώνυμος είπε...

Σαν ανθρωπάκι από ταινία της ντισνεη μοιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Άψογο σχόλιο σε όλα του τα σημεία!

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για απλή τρομοκρατία. Γιατί οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι άμα ξεκινήσουν σφαγές, τότε μόνο θα αφυπνιστούν οι Έλληνες και θα αντιδράσουν. Προτιμούν να επικρατήσουν ειρηνικά, λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων…

Αγανακτισμενη πολιτις είπε...

Συγνωμη αλλα ειστε ολοι χαζοι τηλεθεατες.
Η κοπελιτσα με την κινηση της αυτη απευθυνετω (Δοτικη) στους Αλαφουζομαρινοβαρδινογιαννακηδες και τους συνοδοιπορους τους, τουτεστιν (https://www.youtube.com/watch?v=AMLRrTWzrgI) στις βιζιτες που μας λενε τα "νεα", υποτιμωντας την νοημοσυνη μας καθε μερα.

Ειπε η μικρα: Θα σας κοψουμε το λαρυγγι, τουτεστιν θα σας σφαξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι βρε κεφάλα να αρχίσουνε να σφάζουνε, γιατί μόνον έτσι θα αφυπνιστούν οι Έλληνες και θα στραφεί όλη η κοινωνία εναντίον της λαθρομετανάστευσης! Είναι μόνον απειλές…

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ................................... ΣΥΡΙΑ!!! ΟΟΟ ΓΙΕΣΣΣΣ....