16/8/22

Μια έτσι μια κοκορέτσι ο Γιάνι Αντετοκούνμπος. Πάει με ΟΛΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε το βίντεο

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε το παλληκάρι ; Την αλήθεια είπε. Πού το κακκό ; Επειδή μας παραμυθιάζουν στο Ελλαδιστάν ;

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο ήταν αυτό με τον προπονητή του. Το είπε ξεκάθαρα. Φτού ρε γαμώτο ήταν να αρπάξω και 'γώ κάτι και με κορόιδεψαν τα καθάρματα. Αυτό το καθίκι είναι ιδιοφελής. Γεννήθηκε Έλληνας αλλά δεν έγινε ποτέ Έλληνας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι Έλληνας είναι πρώτον να γεννηθείς Έλληνας από μάνα και πατέρα και μετά να έχεις την αντίληψη οτι ανήκεις και ενδιαφέρεσαι για τους υπόλοιπους συνέλληνες. Αυτός είναι η εικόνα ενός μαλάκα που ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του όπως όλοι οι ηλίθιοι που πάνε και υποστηρίζουν το σοριακό (πρώην εθνική ελλάδος).

Ανώνυμος είπε...

Βρε κωλοστοα πάλι έκανες την εμφάνιση σου; Η λέξη.... "κακκο" γράφεται με ένα κάπα. Άκου λοιπόν κωλοστοα: είπες κάτι αυτονόητο μεν, ότι δηλαδή στην Ελλάδα μάς παραμυθιαζουν, αλλά δεν λες ότι εσείς, της κωλοστοας, καταντήσατε έτσι τον ελληνικό λα(γ) ο και το Ελλαδισταν. Άρα λοιπόν κωλοστοα, προσπαθείς να αποπροσανατολισεις. Κατάλαβες κωλοστοα; (κωλοκοσμε και.... κωλοκοινωνια)

Ανώνυμος είπε...

Δες την φώτογραφία. https://ibb.co/dBkJC1s

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω οτι ο προπονητής γεννήθηκε Έλληνας. Δε γεννήθηκε Έλληνας και ζητάω συγγνώμη για το οτι θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για τον ελληνισμό. Ένας μπάσταρδος είναι με μάνα Γερμανίδογαλλίδα αριστοκράτισσα. Απλώς ήθελε να αρπάξει και δεν του βγήκε η απόπειρα.

Ημέρες του 45. Πέμπτη 29η Μαρτίου. Οι Συγγενείς των 4000 Ομήρων εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι μπορείνα ήσαν ζωντανοί Στην «Δίκη παρόδια» των Τσολάκογλου και Ράλλη με Συντακτική Πράξη ορίστηκε ότι κάθε κατηγορούμενος δεν μπορούσε να καλέσει περισσότερους από 5 μάρτυρες υπεράσπισης Ο «λαός» προσπαθούσε να ζήσει με τις 2000 θερμίδες της ΟΥΝΡΑ και της ΕΜ-ΕΛ, Το ΚΚΕ με τις 300.000 λίρες του πρωταγωνιστούσε στην κερδοσκοπία της Χρυσής Λίρας που έφτασε στις 7500 δραχμές αλλά μετά τα κυβερνητικά μέτρα έπεσε στις 6200. Η κυβέρνηση δια του Νόβα, δήλωνε ότι μελετούσε «σοβαρά» την ΕΑΜοκρατία στην Ύπαιθρο. Ο Σκόμπυ έφτασε στην Καβάλα.Ο (βασιλόφρων) Πράκτωρ Πηνιάτογλου από το «Ελληνικό Αίμα» συνέχιζε με εντολή των Άγγλων τις επιθέσεις κατά του Πλαστήρα.Οι Αγγλοι για να ικανοποιήσουν το ΚΚΕ διάταξαν την « εκκαθάριση» της Χωροφυλακής και των Δημοσίων Υπηρεσιών. Το Συμβούλιο Χαρίτων απέρριψε την αίτηση του 20ετούς Έξαρχου του οποίου την εκτέλεση απαιτούσε το ΚΚΕ