25/3/24

Η τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας σχεδιάστηκε από το ΜΙ6 ,την Cia και τους πολεμοχαρείς γύρω από τον Ζελένσκι και την SBU για να προκαλέσουν κλιμάκωση και γιατί όχι να ωθήσουν τον Πούτιν να εγκρίνει τακτικά πυρηνικά πλήγματα

 

Όπως ήδη σας έγραψα στην Κωνσταντινούπολη διεξαγόταν ένας «ανθρωπιστικός διάλογος» μεταξύ Κιέβου και Μόσχας κατά τις  οποίες κάθε πλευρά εξέφρασε  την ετοιμότητά της «να αυξήσει περαιτέρω το διακύβευμα». Αυτή η διαδικασία ήταν γνωστή στους συμμάχους του Κιέβου και για αυτό διάφοροι «παράγοντες» προέβαιναν σε δηλώσεις και εκτιμήσεις. 

Ο Πουστρόν  θέλησε  να εισέλθει σε αυτή τη διαδικασία και να είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που θα δημιουργήσουν τη μελλοντική μορφή του κόσμου και για αυτό έκανε τις δηλώσεις περί της στρατιωτικής παρέμβασης της Γαλλίας. Και ο Πούτιν επειδή το εγνώριζε δήλωσε ότι ο Πουστρόν είναι «ευπρόσδεκτος μεσολαβητής».

«Είναι ήδη σαφές σε όλους ότι οι επιθέσεις στα ρωσικά διυλιστήρια και οι επιδρομές του Ρωσικού  Σώματος  Εθελοντών (Русский Добровольческий Корпус), στο Μπελγκορόντ και το Κούρσκ σχεδιάστηκαν από την MI6 για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία και το τελικό χτύπημα αυτής της εκστρατείας θα ήταν η τρομοκρατική επίθεση που ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί στις 7 Μαρτίου αλλά η επιφυλακή των Ρώσων λόγω των εκλογών τους υποχρέωσε να την αναβάλουν για μετά τι εκλογές.

 Όλα αυτά έλαβαν χώρα παράλληλα με την πορεία των διαπραγματεύσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Η προσπάθεια του MI6 και της Cia να κατηγορήσουν τους  «σκληρούς» του Κρεμλίνου, ότι «επέτρεψαν το χτύπημα» δείχνει αυτό που ξεκίνησε στην Κωνσταντινούπολη  δεν έχει τελειώσει. Και το σημερινό χτύπημα στην Καρδιά των «πολεμοχαρών» της SBU, θα έκλεισε πολλά στόματα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: