26/3/24

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά τους ισχυρισμούς του Δικτύου Πρακτόρων της Cia διεθνώς ότι οι ρωσικοί πύραυλοι κατερρίφθησαν και δεν καταστραφήκαν τα Κέντρα λήψης αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) εξέδωσε ανακοίνωση «για ομαδική επίθεση στα κέντρα λήψης αποφάσεων της SBU» . «Όλα τα αντικείμενα χτυπήθηκαν, οι στόχοι της επίθεσης καταστράφηκαν» τόνισε το Υπουργείο,

Ο διευθυντής της ρωσικής FSB Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ χατακτήρισε τον μελλοθάνατο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, (GUR) Κύριλλο Μπουντάνοφ, νόμιμο στόχο της Ρωσίας.
 Ο διευθυντής της FSB , δήλωσε και ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας  (SBU), πρέπει να ανακηρυχτεί  ως τρομοκρατική οργάνωση. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτοί οι στόχοι δεν έχουν ακόμη χτυπηθεί, ο επικεφαλής της FSB απάντησε; «Όλα είναι μπροστά μας».


 

 

 Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν ομαδική επίθεση σε ουκρανικά κέντρα λήψης αποφάσεων, εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας και ουκρανικές επιχειρήσεις του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με υψηλής ακρίβειας θαλάσσια και χερσαία όπλα μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ανέφερε το Υπουργείο .»Οι στόχοι των επιθέσεων ήταν κέντρα λήψης αποφάσεων, εγκαταστάσεις SBU, επιχειρήσεις του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, τόποι ανάπτυξης ουκρανικών εθνικών ταγμάτων και ξένων μαχητών. Όλα τα αντικείμενα χτυπήθηκαν, οι στόχοι καταστράφηκαν» τόνισε η λακωνική ρωσική δήλωση.  

Να θυμίσουμε ότι για πρώτη φορά χθες χρησιμοποιήθηκαν οι υπερηχητικοί πύραυλοι «Ζίρκον», οι οποίοι κατέτριψαν δυο αμερικανικές συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων «Πάτριοτ» και τα (μυστικά) Κεντρικά της  SBU, όπου  γιόρταζαν .

Ορισμένες πηγές αναφέρουν επίσης ότι χρειάστηκαν μόνο περίπου τρία λεπτά για τους ρωσικούς πυραύλους να καλύψουν την απόσταση από την Κριμαία στο Κίεβο. 

Δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες πληροφορίες για το θέμα αυτό από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

 Σύμφωνα με τους συντάκτες του  καναλιού Telegram "Military Informant", μπορεί να μιλάμε για υπερηχητικούς πυραύλους 3M22 Zircon. Λόγω της υψηλής ταχύτητας πτήσης των πυραύλων αυτών, η αεράμυνα του εχθρού απλά δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στην απειλή. 

 Τα χτυπήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων προκάλεσαν ευρεία απήχηση στην Ουκρανία. 

Έτσι, η τοπική έκδοση  της Kyiv Post παραδέχτηκε ότι οι στόχοι του βομβαρδισμού ήταν "γραφεία της SBU"


Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Κιέβου Βιτάλι Κλίστκο που πήγε (θλιμένος) στα ερείπια  προσπάθησε να περάσει το κατεστραμμένο κτίριο ως κτίριο κατοικιών. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Μπόρις Ράζιν εξήγησε ότι αυτές οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν από το αρχηγείο της πολιτικής άμυνας της Ουκρανίας.

 Οι Έλληνες ρουφιάνοι του Λάγκλεϊ παρακαλούνται να μας δείξουν πλάνα από το κτήρια της SBU που στέκουν στην θέση τους βάζοντας και μια σημερινή εφημερίδα στο πλάνο.😂😂😂

ΥΓ. Για να μην μας ξεφύγει το όνομα της ρεπόρτερ έβαλαν και  το όνομα της , αποκάτω. Για να την εκθέσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...