18/3/24

Στη Ρωσία, άνοιξε ποινική έρευνα εναντίον ενός γκέι κλαμπ. Αλλο πράγμα η ομοφυλοφιλία και άλλο το ομοφυλοφιλικό Τόξο

 

Αυτή είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που χαρακτήρισε το Κίνημα ΛΟΑΤΚΙ ως εξτρεμιστικό κίνημα και απαγόρευσε τις  δραστηριότητες του.

 Η πτώτη ποινική δίωξη ασκήθηκε στο Όρενμπουργκ.
Η επικεφαλής της Ένωσης Ασφαλούς Διαδικτύου, Εκατερίνα Μιζούινα, δήλωσε ότι   ποινική έρευνα ασκήθηκε για παράβασξ του αρθρού 282.2 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε σχέση με τις δραστηριότητες του συλλόγου LGBT "ΠΟΖΑ" .  Η Αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή και σταμάτησαν τις δραστηριότητες του κλαμπ, στις οποίες συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των  ΛΟΑΤΚΙ. 
Η αστυνομία ανέκρινε υπάλληλους και επισκέπτες του  κλαμπ  και κατασχέθηκαν smartphones, φορητοί υπολογιστές, συσκευές εγγραφής βίντεο και πακέτα με γυναικεία ρούχα και περούκες. Αποδείχθηκε επίσης ότι το ίδρυμα πωλούσε αλκοόλ χωρίς συνοδευτικά έγγραφα. 
 Νωρίτερα, μία κάτοικος του Νίζνι Νοβγκορόντ  καταδικάστηκε σε πέντε ημέρες  φυλάκιση βάσει του άρθρου σχετικά με την επίδειξη εξτρεμιστικών συμβόλων λόγω των σκουλαρικιών της στα χρώματα του ουράνιου τόξου. 
Ήταν η πρώτη τέτοια σύλληψη μετά την απαγόρευση των ΛΟΑΤΚΙ. 
 Τον Φεβρουάριο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε ότι η χώρα είναι αρκετά ανεκτική σε «ανθρώπους μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού» και τόνισε ότι τα ατομικά τους δικαιώματά δεν περιορίζονται, και οτι το κυριότερο είναι να μην αγγίζουν τα παιδιά.

ΥΓ. Η Κούλα και η Καπουτζίδω θα πήγαιναν 5 ημέρες φυλακή στη Ρωσία του Πούτιν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Ελλαδιστάν είναι δυστυχώς με την τρύπια πλευρά της ιστορίας για ακομα μια φορά.

Η προδοσία του 1897.Στις 27 Απριλίου τα ανάκτορα περιμέναν την τουρκική επίθεση και την ευρωπαϊκή μεσολάβηση

 Η εκκένωση της Κρήτης. Ο Γερμανικός Θρόνος δεν θα εβάπτε την Δυναστεία της Ελλάδος.΄Οι Τούρκοι λεηατούσαν τις αρχαιότητες