24/3/24

O αριθμός των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης των ΗΠΑ και το Κιέβου στην Μόσχα έχει φτάσει τους182 1

 

ΜΟΣΧΑ.24 Μαρ. Στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, μία  επιβάτης ανέφερε ότι υπήρχε βόμβα στο  σακίδιό της. Η γυναίκα μόλις  επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που θα πετούσε προς το Ερεβάν,  είπε στους αεροσυνοδούς ότι υπήρχε βόμβα στη χειραποσκευή της.

ΜΟΣΧΑ.24 Μαρ.  Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο «Crocus City Hall» και τα αναπάντητα ερωτήματα  «γιατί δεν  μπ΄πρεσε η ασφάλεια να σταματήσει την τρομοκρατική επίθεση και να προστατεύσει τον κόσμο» οι αρχές της Μόσχας απάντησαν ότι ο χώρος φυλασσόταν από την ιδιωτική «σεκιουριτι» «Crocus Profi» της οποίας το προσωπικό  ήταν οπλισμένοι μόνο με γκλομπ και όπλα αναισθητοποίησης και δεν είχαν πυροβόλα όπλα. Ταυτόχρονα, η οργάνωση διαθέτει ομάδα ταχείας αντίδρασης, η οποία, είναι οπλισμένη με πυροβόλα όπλα αλλά ακόμα δεν υπάρχει εξήγηση , γιατί αυτή η ένοπλη ομάδα δεν μπόρεσε να αποτρέψει την επίθεση των 4 τρομοκρατών.


ΜΟΣΧΑ.24 Μαρ.Ο υφυπουργός Υγείας της Ρωσίας Αλεξέϊ Κουζνετσόφ ανακοίνωσε ότι  110 άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών "Crocus City Hall"  παραμένουν σε νοσοκομεία, και διευκρίνισε ότι 12 τραυματίες παραμένουν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Η κατάσταση  33 άλλων αξιολογείται ως σοβαρή και 47 άτομα έχουν  ελαφρότερα τραύματα. Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι πέραν των 110 ,  32 τραυματίες  έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκαν λόγω της βελτίωσης της υγείας τους, και άλλα 18 άτομα, προετοιμάζονται για εξιτήριο.

Αγια Πετρούπολη. 24 Μαρ. Στην περιοχή Νιέφσκι της Αγίας Πετρούπολης, το εμπορικό κέντρο "London Mall" εκκενώθηκε μετά από σήμα για βόμβα που έλαβαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλάβει έναν άνδρα , αλλά δεν λέει πού βρίσκεται η βόμβα.  Η βόμβα δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ταυτόχρονα, ο καλών έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση, αυτός, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους επισκέπτες. 

Ο βομβαρδισμός της Σεβαστουπολής

Χθες, περίπου στις 22:30 ώρα Μόσχας, εντοπίστηκαν τα ΝΑΤΟϊκα ντρόουν να καταυεθύνονται προς την Γέφυρα της Κριμαίας και την Σεβαστούπολη.

Ο συναγερμός κράτησε πάνω από δυο ώρες . 

Η αεράμυνα και όλες οι υπηρεσίες τέθηκαν σε επιφυλακή.

 Ο στρατός εργάστηκε για να καταστρέψει αεροπορικούς στόχους. Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δέκα πυραύλους πάνω από τη Σεβαστούπολη.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «δεν ζήσει ποτέ τέτοιους βομβαρδισμούς».

Ως αποτέλεσμα μιας μαζικής πυραυλικής επίθεσης τη νύχτα της 24ης Μαρτίου στη Σεβαστούπολη, υπήρξαν άμεσα χτυπήματα σε τρία κτίρια κατοικιών στην πόλη. Αυτό δήλωσε ο κυβερνήτης Μιχαήλ Ρζαζβοζαεφ και σημείωσε ότι ένας 65χρονος άνδρας σκοτώθηκε στην επίθεση στην οδό  Γιλτίνσκα. 

Νωρίτερα, η περιφερειακή κυβέρνηση ανέφερε ότι δύο άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατά τη νυχτερινή πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη παραμένουν στο νοσοκομείο,και  η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Αρκετά διαμερίσματα υπέστησαν ζημιές.

Ως αποτέλεσμα της νυχτερινής πυραυλικής επίθεσης, η υποδομή μεταφορών «υπέστη μερικές ζημιές».

Στο Ναύσταθμο της Σεβαστούπολης, πέντε από τα έξι επιβατηγά θαλάσσια σκάφη υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ζημιές είναι επισκευάσιμες άμεσα.

Οι Ρώσοι κατέρριψαν και δύο αεροσκάφη Su-24 που είχαν προηγουμένως επιτεθεί στη Σεβαστούπολη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ISIS και ο ISIS λένε ξεδιάντροπα οι "δημοσιογράφοι" στα δελτία ειδήσεων αποκοιμίζοντας τους ήδη μισοκοιμισμένους τηλεθεατές τους ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμερικανός αναλυτής και πρώην σύμβουλος πενταγώνου των Η.Π.Α. Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ δήλωσε για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, ότι "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εμπλέκονταν η MI6/CIA".

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/728510/douglas-mcgregor-amerikanos-syntagmatarxis-cia-kai-mi6-endexomenos-emplekontai-stin-tromokratiki-epithesi-sto-crocus-city-hall

Επίσης στον πιο πάνω σύνδεσμο "Scott Ritter (Πρώην CIA): Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα δεν μοιάζει για έργο του ISIS - Στην Ουκρανία οι εγκέφαλοι".

Αλλά ξέχασα οι έλληνες """δημοσιογράφοι""" ξέρουν καλύτερα!
Οφείλουν να τους διορθώσουν.

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...