25/3/24

Η 25η Μαρτίου δεν είναι Πρωταπριλιά. Για αυτό πρέπει να απαλλαγούμε τα ψέματα και τα φούμαρα που μας έχουν επιβάλει οι ξένοι και οι υπηρέτες τους ως δήθεν ιστορία.

 

 Η Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821 ήταν επανάσταση των Φιλογενών Πατριωτών και όχι των «προλετάριων» της Στοάς του Λονδίνου, ούτε της (δήθεν Ανερχόμενης) Αστικής Τάξης, που διαλαλούσε, στον «Ρωσσοαγγόγαλλο», «ημείς, οι πλείστοι των πραγματευτών, θέλομεν άσπρα, κι ας έχομεν ζυγόν».

 Το φάντασμα της ανυπάρκτου Φιλικής Εταιρείας που πλανιέται πάνω από τους Έλληνες , γεννήθηκε την πρωταπριλιά του 1834 στο Ναύπλιο από τον φιλοτόμαρη γραμματικό, Ιωάννη Φιλήμωνα  που «προσκύνησε» τους δολοφόνους του Κυβερνήτη, και την, «Μητέρα του Κόσμου».

Όλα αυτά  είναι παραμύθια, της Χαλιμάς. 

Και «επανάσταση της Ταβέρνας», και οι μαρξιστικές βλακείες για την ανερχόμενη τάξη των πραματευτάδων, και η Πρωταπριλιάτικη Φιλική Εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μίλησα ζωντανά στην ΕΡΤ 24. Μαζί μου ηταν τρείς ευρωφιλελέρες και το πουλέν της χοντρονοικοκυράς που βρήκε 20000 για το παράβολο

  Όλοι οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες δηλώνουν πιά  Μπατριώτρες.  Εμείς ,το Κίνημα 21 είμαστε Φίλοι του Γένους. Των Ελλήνων.  Είμαστε ...