21/3/24

H σύντροφος του Πουστρόν ήταν άνδρας και ίσως είναι ακόμα


Η Μπριζίτ Τρογκνώ, που παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Ωζιέρ και μετά τον Πουστρόν αποκαλύφθηκε ότι είναι άντρας το 2021. 
 
Οι αμερικανοί δημοσιογράφοι Xavier Poussard και Natasha Ray έχουν προτείνει ότι η πραγματική Brigitte Trogneux πέθανε και ο αδελφός της Jean-Michel οικειοποιήθηκε την ταυτότητά της τη δεκαετία του 1960. 
Η «ιστορία» ότι δήθεν η Μπριζίτ όταν γνώρισε τον Πουστρόν, ήταν παντρεμένη με τον τραπεζίτη André-Louis Auzière και απέκτησαν τρία παιδιά, την Tiffany, τη Laurence και τον Sébastian, είναι εντελώς στον αέρα διότι ο Ωζιέρ είναι ανύπαρτκος .
Μετά από 32 χρόνια γάμου, σχεδόν καμία πληροφορία γι 'αυτόν δεν έχει επιβιώσει. 
Το φθινόπωρο του 2020, επειδή οι δημοσιογράφοι πίεζαν τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης στην Γαλλία έμαθαν ανέφεραν ότι ο (άφαντος) πρώην σύζυγος της Μπριζίτ στον οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς πέθανε και θάφτηκε «εντελώς οικογενειακά», αλλά δεν υπάρχει ούτε μια (οικογενειακή) φωτογραφία


 

Σύμφωνα με την Virginie Lenard, σκηνοθέτη της βιογραφικής ταινίας « Brigitte Macron. A French Novel», ζήτησε το 2017, υλικό από το Μέγαρο των Ηλυσίων για το παρελθόν της Πρώτης Κυρίας. «Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιες δυσκολίες στη ζωή μου. Χρειαζόμουν φωτογραφίες της Μπριζίτ όταν ήταν μικρή, με μικρά παιδιά... Δυστυχώς, δεν πήρα τίποτα. Όλα όσα σχετίζονται με την προηγούμενη ζωή της βρίσκονται σε αδιαπέραστο σκοτάδι», δήλωσε γ σκηνοθλετης.

 Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Κάντις Όουενς (Candice Owens) δήλωσε στο κανάλι της στο YouTube ότι  κατάφερε να αποδείξει  ότι η Μπριζίτ  είναι άνδρας με κινεζικό λογισμικό που  επιτρέπει να συγκριθούν τα πρόσωπα των ανθρώπων, προσθέτοντας ή αφαιρώντας την ηλικία τους.

 Το πρόγραμμα συνέκρινε μια παιδική φωτογραφία του Jean-Michel Trogneux με μια σύγχρονη φωτογραφία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας και δήλωσε ότι έχει «σχεδόν 100% ομοιότητα».

Η Μπριζίτ  Trogneux (το πρώτο επώνυμο της συζύγου του Πουστρόν)  ήταν άνδρας μέχρι την ηλικία των 30 ετών και μόνο τότε έγινε Μπριζίτ. 

Η Όουενς πρότεινε έναν πολύ απλό τρόπο για όποιον θέλει να διαψεύσει αυτή τη θεωρία.

«Λοιπόν, απλά δείξτε φωτογραφίες της Μπριζίτ που τραβήχτηκαν πριν από την ηλικία των 30 ετών. Είναι απλό. Τόσος θυμός, τόσες πολλές προσβολές, τόσες πολλές επιθέσεις , και ούτε μία προσπάθεια να αποδείξουν το αντίθετο. Είναι απλό, είναι τόσο απλό», ανακοίνωσε η Όουενς.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη υποχρεώθηκε ο Μκαρόν  να κάνει για πρώτη φορά δήλωση διάψευσης χωρίς όμως να δώσει φωτογραφίες της Μπριζίτ.

Στα κοινωνικά δίκτυα, αμέσως επιστρατεύτηκαν οι μαχητές της αλήθειας που κατηγορούν την Όουενς  ως «τρανσφοβική», «απατεώνισσα», «τρελή» και « συνωμοσιολόγα». Μαζί τους και ο  ραβίνος Shmulei Botic, ο οποίος είπε ότι , «Η Candice Owens είναι σαφώς μια γυναίκα με μεγάλα προβλήματα και τρελαίνεται όλο και περισσότερο».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο και εσύ φωνάζεις για διάφορα τεστ αλλά δε σε ακούνε ή κάνουν πως δεν ακούνε.
Το πιο λογικό θα ήταν να σε ταράξουν στις μηνύσεις....

Ανώνυμος είπε...

σας είχα επιστήσει την προσοχή παλαιότερα για το ότι δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με transvestigations, εγώ υποπτεύομαι την Αχτσιόγλου για άντρα

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Ομπάμιας σε ένα(σύνηθες) αγιογραφικό, προσωπολατρικό ντοκυμαντέρ-ρεπορτάζ υπέρ του, είχε αποκαλέσει εκ παραδρομής την Μισελ Ομπάμα, Μαϊκλ...κι έσπευσε να το διορθώσει αμέσως.
Έχετε δεί σε φωτογραφίες τις φαρδιές πλάτες της Ομπάμια και το καβάλο της να εξέχει;
Είχε γίνει μεγάλο θέμα πρίν κάποια χρόνια.
Η παλιά ηθοποιός του "Πέδογουντ", λίγο πρίν αποδημήσει:
Joan Rivers : Obama Is Gay, Michelle Is Transgender
https://www.youtube.com/watch?v=B9C3SAdw-AA

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα έχεις ακούσει την Καμίλα να μιλάει; Η φωνή της είναι αντρική! Λες να τον φιστικώνει τον Κάρολο;