25/3/24

Η σημερινή. Εθνική Κατάντια ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Από τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς πέσαμε στη σκλαβιά Ιουδαίων Τραπεζιτών και της Στοάς του Λονδίνου. Σήμερα ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και μας διδάσκουν ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΆ οι Εκφυλισμένοι Υποτελείς του Ομοφυλοφιλικού τόξου της με επικεφαλής τους ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ, την Σκύλα της Βασιλίσσης Σοφίας και τους Νατουραλιζέ (ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ).

«Θαρσείτε Έλληνες! Των αγώνων μας το στάδιον μέγα δεν είναι. Ολίγη φιλοτιμία και η Νίκη είναι βεβαία. Μικρός σπινθήρ πατριωτισμού και η γενική και μερική ευδαιμονία βεβαιοτάτη»!

Επίκαιρες διδαχές Πατριωτισμού από τους Φιλογενείς 
 
f- Ο πατριώτης εύχεται το καλό του κάθε έθνους αλλά την μεγίστη ευδαιμονία για την πατρίδα του. 

- Ο αληθινός πατριώτης είναι δίκαιος όχι μόνο προς τους ομογενείς του αλλά δεν δείχνει το παραμικρό μίσος κατά των άλλων εθνών εκτός κατά των εχθρών ή των τυρράνων της πατρίδος του.
 
- "Το υψηλό πατριωτικό πνεύμα είναι υπαγόρευμα μιας υψηλοτέρας , ιερωτέρας, και αγιοτέρας ηθικής. Της χριστιανικής διδασκαλίας". 

 -"Η βάσις του Χριστιανισμού και του ιερού ευαγγελίου είναι η αγάπη προς τον πλησίον. Και τι άλλο είναι ο Πατριωτισμός ειμή η προς τον πλησίον αγάπη. Και ποιος άλλος είναι ο πλησιέστερος από τον συμπολίτη και τον ομογενή μας; " 

 -"Η χριστιανική Θρησκεία, το Παλλάδιον της ανθρωπίνου ευδαιμονίας δεν απαιτεί από ημάς να διευθύνωμεν πάντοτε τους οφθαλμούς μας προς το κοινόν καλό, αλλήλων τα βάρη να βαστάζωμεν, και να θυσιαζόμεθα υπέρ της ευδαιμονίας των αδελφών μας συμπολιτών ομοθρήσκων και ομογενών; Δεν είναι αυτό το πνεύμα της θρησκείας οπού μας απαγορεύει την ιδιοκέρδεια, τη φιλαυτία την εχθροπάθεια, τη διχόνοια, δηλαδή όλες αυτές τις μη πατριωτικές πράξεις και εξ εναντίας μας διδάσκει την συμπάθεια και μας υποχρεώνει σε βοήθεια των καταδυναστευομένων". 

 - Επάνω στις διδασκαλίες αυτές στηρίζονται οι βάσεις του πατριωτισμού. Οι θρησκευτικοί νόμοι είναι στενά συνδεδεμένοι με τους πολιτικούς. Ας μην τολμούν λοιπόν να διαχωρίζουν αυτό που η φύση και η θρησκεία ένωσαν άπαξ και δια παντώς.  - Της θρησκείας το υπαγόρευμα είναι η αγάπη προς τα άλλα έθνη. Όλοι οι άνθρωποι είναι αδελφοί μας αλλά η καρδιά μας είναι παραδεδομένοι στους ομογενείς μας. 

 - Σε όλους τους ανθρώπους προσπαθεί ο πατριώτης να γίνει ευάρεστος αλλά τις περιορισμένες δυνάμεις τις διαθέτει υπέρ εκείνων με τους οποίους τον ενώνουν οι δεσμοί της αυτής θρησκείας και των αυτών ηθών. Πηγή :«Δοκίμιο περί πατριωτισμού 1817»

Η Απελπισία ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ από το κύριο άρθρο του «ΕΜΠΡΟΣ» της 25ης Μαρτίου 1903. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 121 ΧΡΟΝΙΑ

Το 90% και των τότε  Νεοελλήνων ήσαν εμβολιασμένοι με το ψεύδος την αδιαφορία και την χαμέρπεια. Ιδιοτελείς και ρουφιάνοι εφιαλτακηδες Παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: