29/3/24

Να γιατί οι ΛΟΑΤΚΙ Διεθνιστές δεν μπορούν να νικήσουν την Μητέρα Ρωσία. Την αγαπάει το 94%. Ακόμα και εκείνοι που δεν συμπαθούν τον Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς

 

 

Σήμερα η ρωσική Κρατική Δούμα ενέκρινε ομοσπονδιακό συνταγματικό  νόμο που υποχρεώνει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να κρεμάσουν τη σημαία της Ρωσίας από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Το επίπεδο πατριωτισμού στη ρωσική κοινωνία έχει φτάσει στις μέγιστες τιμές του και είναι στο 94%, σύμφωνα με έρευνα του Πανρωσικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (VTsIOM).

Το 62% των ερωτηθέντων απάντησαν οτι θεωρούν τους εαυτούς τους «πατριώτες άνευ όρων». Αυτό είναι 10 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο από το περσινό ποσοστό. Η ερώτηση για «άνευ όρων πατριωτισμό» μπήκε στις δημοσκοπήσεις  μετά την επιστροφή της Κριμαίας  από το φθινόπωρο του 2014.

Το 94% που  θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες, συμπεριλαμβανομένου του 62% που είναι «πατριώτες άνευ όρων» είναι ένα απόλυτο μέγιστο για ολόκληρη την περίοδο των δημοσκοπήσεων του VTsIOM.

Το 81% από αυτούς που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση «εμπιστεύεται τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν». «Δυσπιστία προς τον αρχηγό του κράτους αναφέρθηκε από το 15,7% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε εν πτήσει στους δημοσογράφους που τον συνόδευσαν ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

 Νωρίτερα, , ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο διάλογος της Ρωσίας με τις  Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει πιο ενεργός κα...