29/3/24

Να γιατί οι ΛΟΑΤΚΙ Διεθνιστές δεν μπορούν να νικήσουν την Μητέρα Ρωσία. Την αγαπάει το 94%. Ακόμα και εκείνοι που δεν συμπαθούν τον Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς

 

 

Σήμερα η ρωσική Κρατική Δούμα ενέκρινε ομοσπονδιακό συνταγματικό  νόμο που υποχρεώνει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να κρεμάσουν τη σημαία της Ρωσίας από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Το επίπεδο πατριωτισμού στη ρωσική κοινωνία έχει φτάσει στις μέγιστες τιμές του και είναι στο 94%, σύμφωνα με έρευνα του Πανρωσικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (VTsIOM).

Το 62% των ερωτηθέντων απάντησαν οτι θεωρούν τους εαυτούς τους «πατριώτες άνευ όρων». Αυτό είναι 10 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο από το περσινό ποσοστό. Η ερώτηση για «άνευ όρων πατριωτισμό» μπήκε στις δημοσκοπήσεις  μετά την επιστροφή της Κριμαίας  από το φθινόπωρο του 2014.

Το 94% που  θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες, συμπεριλαμβανομένου του 62% που είναι «πατριώτες άνευ όρων» είναι ένα απόλυτο μέγιστο για ολόκληρη την περίοδο των δημοσκοπήσεων του VTsIOM.

Το 81% από αυτούς που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση «εμπιστεύεται τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν». «Δυσπιστία προς τον αρχηγό του κράτους αναφέρθηκε από το 15,7% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...