2/12/09

Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ εφαρμόζει την πολιτική της Αφροδίτης αλ Σαλέχ που αλλού τρώει και πίνει, και αλλού πάει και τα δίνει.

Οι σοσιαλ-ληστές, «Ρομπέν των λαθρομεταναστών», κλέβουν από του Έλληνες και τα δίνουν , στους προστατευμένους της Νέας Τάξης

Όλα τζάμπα και επιδοτούμενη εργασία.

Από αύριο, όλοι οι απολυμένοι, οι άστεγοι, και οι πεινασμένοι Έλληνες, στα Προπύλαια ,μπας και δώσουν και στους Ελληνες κάτι.

«Η παροχή στέγης και κοινωνικής στήριξης, με (τζάμπα)ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδοτούμενη εργασία, στους 16 Ιρανούς πρόσφυγες (που είχαν καταλάβει τα Προπύλαια), αποφασίστηκε μετά από ενέργειες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (και της Αφροδίτης αλ Σαλέχ) σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».(και τον ΣΥΡΙΖΑ).

«Οι 16 Ιρανοί εντάσσονται σε πρόγραμμα τρίμηνης επιδότησης ενοικίου, το οποίο υλοποιείται από το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και εφαρμόζεται άμεσα.

Οι τέσσερις πρόσφυγες που πραγματοποιούν απεργία πείνας θα μεταφερθούν μέχρι την έναρξη του προγράμματος σε νοσοκομείο, προκειμένου να διαγνωσθεί η κατάσταση της υγείας τους και να τους παρασχεθεί η αναγκαία περίθαλψη, με μέριμνα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν σε προστατευόμενο διαμέρισμα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Praksis», η οποία και θα αναλάβει την κοινωνική τους στήριξη, για όσο διάστημα διαμείνουν εκεί. Οι υπόλοιποι δώδεκα θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο μέχρι την έναρξη του προγράμματος επιδότησης ενοικίου».

Τζάμπα ξενοδοχείο!Τζάμπα περίθαλψη ! Τζάμπα σπίτι! και επιδοτούμενη εργασία. Τζάμπα σπίτι και στη Κούνεβα. Και για εμάς έλλειμμα , έλλειμμα έλλειμμα , Φόροι, φόροι, φόροι.

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκ ερερωτηθείς ποιο μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον ελληνικό λαό, απάντησε ότι, οι Έλληνες θα πρέπει να δείξουν υπομονή και κουράγιο, γιατί τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι σκληρά.

Οι Έλληνες θα πρέπει να δείξουν υπομονή και κουράγιο, γιατί τα μέτρα που θα εφαρμοστούν θα είναι σκληρά και οι Ιρανοί του Συριζοπασοκ και της Αφροδίτης θα την περνάνε ζωή και κότα

Δέλτιο των 11

(Το ασύντακτο και το ελλιπές της είδησης ,δείχνει ότι υπαγορεύτηκε από την Αφροδίτη).

ΣΟΚ! Ξεπέρασαν τις 700.000 οι άνεργοι!

της Μαίρης Λαμπαδίτη

Ξεπερνούν και τον πλέον τρομακτικό εφιάλτη οι διαστάσεις που προσλαμβάνει η σύγχρονη κοινωνική μάστιγα στην χώρα μας.

Μέσα στο Νοέμβριο, οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ κατέγραψαν νέα έκρηξη της ανεργίας, αφού οι άνεργοι από 640.000 που ήταν τον Οκτώβριο έφτασαν στους 710.000 πλέον!

Αυξήθηκαν δηλαδή κατά 70.000 μέσα σε έναν μήνα, ενώ το ποσοστό πλησιάζει το 15,7% στο σύνολο του εργατικού δυναμικού.

Και οι εκτιμήσεις για τους επόμενους μήνες του χειμώνα δεν είναι ενθαρρυντικές αφού το παρατηρητήριο απασχόλησης εκτιμά ότι οι άνεργοι ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 800.000...

Κινήσεις «καλής θέλησης» ζητεί η ΓΣΕΕ

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ ζητεί από τον υπουργό Εργασίας να προχωρήσει, πριν την ουσιαστική έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό, να καταργήσει επίμαχες διατάξεις του νόμου Πετραλιά (όρια ηλικίας γυναικών, επικουρικές συντάξεις) και να εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την είσπραξη των οφειλομένων εισφορών.

Συνολικά η ΓΣΕΕ προτείνει πέντε ενότητες προς συζήτηση στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για το ασφαλιστικό:

-Πόροι χρηματοδότησης του συστήματος (π.χ. περιορισμός δαπανών υγείας, εξόφληση των οφειλών του κράτους στα ταμεία, αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής).

-Ενοποιήσεις ταμείων

-Βελτίωση της κοινωνικής αποτελεσματικότητας του συστήματος (μέριμνα για απολυμένους μεγάλης ηλικίας, συνταξιοδοτικά δικαιώματα ανέργων, βαρέα και ανθυγιεινά).

-Οργανωτικά και λειτουργικά θέματα (π.χ. διοικήσεις)

-Ταμείο Ασφαλιστικής Αλληλεγγύης Γενεών. Στόχος είναι η εξεύρεση νέων πόρων για τον «κουμπαρά» του συστήματος.

Η Συνομοσπονδία κάνει λόγο για ενδεικτικό πεδίο διαλόγου, προσθέτοντας ότι είναι ανοικτή στο να τεθούν προς συζήτηση και άλλα ζητήματα.

Η επιτροπή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 30 Απριλίου πρέπει να παραδώσει το πόρισμα της για το ασφαλιστικό.

Από πλευράς ΓΣΕΕ θα μετέχουν ο Σάββας Ρομπόλης και ο Γιώργος Ρωμανιάς.


Σπίτια στους λαθρομετανάστες,τζάμπα νοσηλεία σε νοσοκομεία,επιδότηση ενοικίου σε Αφρικανούς και Ασιάτες.Εκατομμύρια ευρώ που βγαίνουν απο την τσέπη του Έλληνα πολίτη.
Που αναγκάζεται ακόμα και σε δανεισμό με δυσβάχτατους όρους ώστε να συντηρεί τον "ανθρωπισμό" κάποιων.
Και το αποτέλεσμα Έλληνες άνεργοι,Έλληνες που δεν κάνουν παιδιά αφού δεν μπορούν να τα συντηρήσουν,Έλληνες που δεν μορφώνονται σωστά αφού το επίσημο κράτος φροντίζει γι' αυτό,Έλληνες που δούλευαν μια ζωή και όταν έρθει η ώρα η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της τους πετά στα ράντζα των νοσοκομείων για να φιλοξενείται η κ.Βουλγάροβα σε σουίτα.
Και ενώ η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση φροντίζει για όλα αυτά και πολλά άλλα.
Οι δεοντολόγοι δημοκράτες των ΜΜΕ απαγορεύουν την οποιαδήποτε αντίθετη φωνή.
Ακόμα και στην περίπτωση που επιτρέψουν μια φορά στις χίλιες κάτι τέτοιο ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων "Είσαι φασίστας;","Είσαι ρατσιστής;",Είσαι ακροδεξιός;".και εσύ πρέπει να απολογηθείς σαν καλό παιδάκι,να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας ώστε να μπορείς να εκφέρεις την άποψη σου.

Και να απολογηθείς σε ποιούς;
Στους πρώην Κνίτες δημοσιογράφους που τα κονόμησαν;
Τους πρώην Μαοικούς;
Στους δηλωμένους Πασοκτζίδες που θυμούνται την ανεξαρτησία του τύπου στην αντιπολίτευση και όταν γίνουν κυβέρνηση διορίζονται ανά δεκάδες στα γραφεία τύπου με σκοπό την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα;ή στους νεοδημοκράτες που στηρίζουν μέχρι του σημείου που δεν θα θιχτούν τα προσωπικά τους συμφέροντα;
Στα λαμόγια μεγαλοδημοσιογράφους που καλυμμένοι πίσω από την "ελευθερία του τύπου" διαπλέκονται καθημερινά με την εκάστοτε εξουσία και παραπληροφορούν συστηματικά τον Ελληνικό λαό;
Οχι κύριοι δεν απολογούμαι είμαι ότι γουστάρω. Και έχω δικαίωμα και υποχρέωση προς την πατρίδα που με γέννησε να πω την άποψη μου.
Όταν αποφασίσετε εσείς και οι φίλοι σας επαγγελματίες πολιτικοί που συνευρίσκεστε σε όλες τις "κοσμικές" συναντήσεις να απαντήσετε αν είστε ανθέλληνες,προδότες,κλέφτες,διαπλεκόμενοι, και συμφεροντολόγοι τότε και εγώ θα απολογηθώ. Μέχρι τότε αλίμονο στους εκπροσώπους της πατριωτικής παράταξης που βγαίνουν στα πάνελ και προβαίνουν σε απολογίες.

http://proesilaos.blogspot.com/

Προστατεύουν και τους "παιδόφιλους";

Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας-ΕΟΚ, στα αγγλικά που απευθύνεται στα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Διεθνείς Ανθρωπιστικές Οργανώσεις και στα ΜΜΕ. Το παραθέτουμε.

GREEK HOMOSEXUAL COMMUNITY G.H.C. - Ε.Ο.Κ.

PRESS RELEASE: Greece about to deport gay man back to Iran

Monday 29 October 2007

TO: The European Parliament, European Political Parties, Humanitarian Organizations, International Press

URGENT

Dear Sir/Madam,

We are writing to draw your attention to the case of a 40-year-old gay Iranian man, identified here as Alex, who is about to be expelled from Greece and deported back to Iran. As is well known and documented, gay people in Iran are subjected to persecution and severe punishment, including execution. If Alex returns to Iran, Greece will be committing a serious miscarriage of justice and a gross violation of human rights.

Alex (his real name and identity are known to our organization) used to live a fully respected life in Iran. He is a member of a rich Iranian family and used to have a respectful job in Iran. In 1999 he was visited at his workplace by an ex-schoolmate who knew Alex was gay and who was probably a member of the government party. After that visit, Alex was arrested by the religion police and kept in the Jankal jail at the Iranian town of Rast for 45 days......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε είτε άνεργοι είτε πληρώνουμε φόρους. Οι δουλειές ή οι φόροι μας πάνε για τους λαθρομετανάστες.
Οι οποίοι είτε τα δίνουν στη μαφία που τους έφερε στην Ελλάδα είτε τα στέλνουν εκτός Ελλάδας με μορφή εμβάσματος.
Στοπ στην παράνοια επιτέλους!!
Το ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει δεν θα βγάλει τετραετία.