13/4/10

Συγκλονιστικό! Εμφάνισαν συνομιλίες-μαϊμού των «τρομοκρατών» για τον 15χρονο Αφγανό

Σοκ, προκαλεί, το θράσος των μηχανισμών της παρα-εξουσίας του Κοεμτζόγλου

Επειδή τους αποκαλύψαμε διέρρευσαν συνομιλίες-μαϊμού, μεταξύ των δήθεν τρομοκρατών την «μοιραία νύχτα».
«Κοίτα με τους μ... πειράζουν το σάκο», φαίνεται να λέει κάποιος που επικοινωνεί από καρτοτηλέφωνο της οδού Ιακωβάτων σε κινητό τηλέφωνο «αγνώστου», που και αυτό εκπέμπει από την οδό Ιακωβάτων, λίγο πριν από την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του άτυχου 15χρονου Χαμιντουλά από το Αφγανιστάν.

Πρόκειται για μια δήθεν συνομιλία που, σύμφωνα «με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», φέρεται να έχει καταγραφεί από τους σούπερ κοριούς της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Τους βλέπαμε να τη σκαλίζουν αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε» είναι το περιεχόμενο μιας δεύτερης καταγεγραμμένης συνομιλίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανάμεσα σε συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Επαναλαμβάνουμε. Δεν υπήρχε σάκος. Η βόμβα βρισκόταν μέσα στο «μπουφάν» του Αφγανού.
Αλλά μπορούν να μας πούν τι γύρευε η ΕΥΠ στην περιοχή γύρω από την οδό Ιακωβάτων ;
Και έχετε ακούσει ξανά για τρομοκράτες που επικοινωνούν από καρτοτηλέφωνο ; Προσοχή όχι καρτοκινητό αλλά…. καρτοτηλέφωνο!!!!!!!!
Σπ.Χ

8 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Άργησαν λίγο να σκεφτουν δικαιολογίες. Τί να τους κάνουμε; Δεν είναι και τα εξυπνότερα όντα του πλανήτη!

Γι' αυτο και ολόκληρη την πρώτη ώρα που μετέδιδαν την είδηση για τη βόμβα, δεν έλεγαν όνομα και εθνικότητα του νεκρου. Περίμεναν τις οδηγίες απ' την επ-embassy!

Μη και κάνει ο τηλεθεατης επικίνδυνους συνειρμους με την περίπτωση Ξηρου.

Υγ: Ακόμη δεν μας είπε κανεις πού πήγαινε η βόμβα. Προσωπικη εκτίμηση ότι πήγαινε για εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ .?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ-ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΒΟΜΒΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ? ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΩΝ? ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ,ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ? Ε ΡΕ ,Κ Α Π Ο Ι Ε, Κ Α Π Ο Υ , Κ Α Π Ο Τ Ε ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, περιμενετε να βγω στο μπαλκονι, να δω που βρισκεται αυτο το καρτοτηλεφωνο που εχει ορατοτητα στα μαρμαρινα σκαλια . ......Μπά, απ΄οτι βλεπω ,μονο ενα ψιλικατζιδικο εχει εξω απο τη βιτρινα του ενα τηλεφωνο. Λέτε να καθοντουσαν διπλα στην κυρια που το εχει και να λεγανε τις μαλακιες που σοφιστηκε ο μαλακας ο Χρυσ.....δης? ΘΕΕ ΜΟΥ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ;
ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝΕ .

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι φανατικός μουσουλμάνος

ξεκολαται τα μυαλά σας

είναι πρακτική των μυστικών υπηρεσιών να χρησιμοποιούν παιδιά και γυναίκες

σε βομβιστικές επιθέσεις

απλα θέλουν να κρύψουν οτι μυστική πράκτορες κάνουν τις βομβιστικές επιθέσεις στην ελλαδα

και ειναι οργανωμένο σχέδιο εθνικού διχασμού και αποσταθεροποιήσεις της χώρας με πολιτικό προϊστάμενο την κυβέρνησή

Αφγανος γιατι;

επειδή τους έδωσαν χαρτιά σε ΜΚΟ οτι είναι αφγανη.... μπααααααααα

η ΜΚΟ όλους προσφυγγες πολέμου τους βγαζουν....

απλά τους βολεύει να πουν ότι το έκαναν αριστερή

1 εθνικός διχασμός

2 βγάζουν από τη μέση τον επαναστατικό αγώνα.... για να φτιάξουν με ελεύθερο δρόμο πατριωτική τρομοκρατία

3 η κυβέρνησή με τη σύνταξή και το σπίτι αποζημίωσε τους πράκτορες της

από τη δειχνη η στημένη προπαγάνδα των πληρωμένων media

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1.58. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕ ΒΑΣΕΙ -ΠΑΝΤΑ-ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ .ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΝΑΦΓΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΧΙ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα οι σπουδές του ΠΡΟΠΟ και η τόση εκπαίδευση. Μπάζει από παντού το κολπάκι που έστησε. Παλεύουν τα κακόμοιρα τα παπαγαλάκια να το παρουσιάσουν "δραματικά" δαγκώνονται, συνοφρυώνονται, γουρλώνουν μάτια και πάλι... φαρσοκωμωδία βγαίνει.
Σπύρο κάνε καμμιά έρευνα και ανάλυση σχετικά με το τί σημαίνει πράσινη ανάπτυξη να ξεστραβωθούμε γιατί αυτοί οι άχρηστοι μέσα στον ορυμαγδό κρατάνε και το μαχαίρι και το πεπόνι και πρέπει εμείς να είμαστε ενβμερωμένοι και σε εγρήγορση.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...