17/4/10

Ληστεύουν….. Ληστεύουν….. Ληστεύουν ….πυροβολούν και σκοτώνουν…..

Υπό την προστασία του ΠΑΣΟΚ

Μικρή καταγραφή της δράσης 24 ώρών των Παπανδρελλήνων


Στυγερή δολοφονία 30χρονου στη Θεσσαλονίκη.Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στο Κορδελιό, μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30 ετών ο οποίος έχει πολλαπλά τραύματα από αντικείμενο στο κεφάλι του και ένα τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο θώρακα.Σύμφωνα με την ιατροδικαστή , ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, η οποία προσδιορίζεται χρονικά πριν από δύο 24ωρα.

Με μια σφαίρα στο πόδι μεταφέρθηκε μια γυναίκα στο νοσοκομείο λίγο μετά, τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Είχε την ατυχία να περνάει από την πλατεία Ομονοίας κατά τη διάρκεια ενός καυγά μεταξύ αγνώστων. Ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και πυροβόλησε και η σφαίρα , την βρήκε στο αριστερό πόδι.
-Εργαστήριο επεξεργασίας κοκαΐνης στο Μενίδι είχαν μέλη της αλβανικής μαφίας.
-Ληστεία τράπεζας στα Άνω Λιόσια , ληστεία στο υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας στην οδό Αχιλλέως 2 στο κέντρο της Αθήνας στις τις 11:30, π.μ, ληστεία και στην Τράπεζα Κύπρου, που βρίσκεται στην οδό Αμερικής στην Πάτρα, καθώς και στην Εμπορική Τράπεζα στην οδό Ακρωτηρίου της Πάτρας. Ο ένοπλος ληστής , άρπαξε 60.550 ευρώ και διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

-Στις 14:30 το μεσημέρι, ληστές μπήκαν στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαντζάκου 11 και Μπενάκη 48στο κέντρο της Αθήνας και με την απειλή όπλου άρπαξαν άγνωστο ποσό από το ταμείο, και διέφυγαν πεζοί. Λήστεψαν και Μίνι Μάρκετ στα Χανια στη συμβολή των οδών Μποτσαρη 110 και Αγ.Γογονη 107
Ληστεία σε ανθοπωλείο στο Μοσχάτο. Στις 15:42 το μεσημέρι ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο ανθοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Μακρυγιάννη 50 και άρπαξε το πορτοφόλι της γυναίκας, το οποίο είχε μέσα 150 ευρώ.
-Αργά το βράδυ άγνωστοι παραβίασαν ένα ΑΤΜ που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακρυά από την Αστυνομική διεύθυνση της Χαλκίδας!

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και λήστεψαν την οικοδέσποινα και τις καλεσμένες της! 1.700 ευρώ και κοσμήματα η λεία τους. Απειλώντας την οικοδέσποινα με πιστόλι, δυο κουκουλοφόροι ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχαν μαζί τους οι παρευρισκόμενες, τα κοσμήματά τους, ακόμη και τις μάρκες με τις οποίες έπαιζαν χαρτιά! Τις ανάγκασαν να αδειάζουν τις τσάντες τους και ό,τι είχαν μέσα να το τοποθετήσουν σε μια μαύρη σακούλα. Ο ένας από τους ληστές μάζεψε τα υπάρχοντα των γυναικών που έπαιζαν μπιρίμπα και ο συνεργός του κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου βρισκόταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ήταν τέτοιο το σοκ των γυναικών που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ληστές, που μια εξ αυτών λιποθύμησε. Η οικοδέσποινα κατήγγειλε τον αξιωματικό υπηρεσίας πως δεν θέλησε να της πάρει κατάθεση, λέγοντας της πως δεν υπάρχουν στοιχεία άρα δε μπορεί να γίνει τίποτα.
Φόβος και τρόμος οι σπείρες που χτυπούν μετά τα μεσάνυχτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.Τα ξημερώματα 4 κακοποιοί χτύπησαν στην οδό Κασσάνδρου. Πλησίασαν οδηγό παρκαρισμένου αυτοκινήτου και όταν έφτασαν, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και έβγαλαν μαχαίρια. Βούτηξαν 2 κινητά τηλέφωνα, μία αλυσίδα λαιμού και μία αλυσίδα που φορούσε ο οδηγός στο χέρι, αλλά και ένα ακριβό ρολόι.
Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν και ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν οι 2 από τους 4 αλλοδαπούς δράστες.
Ληστές μπήκαν στο σπίτι 75χρονης γυναίκας στην περιοχή της Ιτεών της Πάτρα στις 9.30 χθες το πρωϊ. Την έδεσαν σε μια καρέκλα, τη φίμωσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν 300 ευρώ σε μετρητά , αλλά και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας. Η γυναίκα, κατάφερε να λυθεί μετά από τέσσερις ώρες και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη, ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αργά χθες το βράδυ, στο Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα με την απειλή μαχαιριού λήστεψαν ένα ζευγάρι και τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, δύο αλυσίδες που φορούσαν στον λαιμό και ένα ρολόι.

Ληστής περιπτέρων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συνηθίζει να κτυπά μετά τις 9 το βράδυ σε περίπτερα που δουλεύουν εκείνη την ώρα γυναίκες.Οπλοφορεί και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Στην οδό Καλυψους στο Π. Φάληρο κλέφτης με μηχανάκι άρπαξε την τσαντα μιας κοπελιάς μέσα από το αυτοκίνητο της που ήταν σταματημένο στην ουρά για το φανάρι της Λ . Αμφιθέας

Τα λαχεία ενός ηλικιωμένου λαχειοπώλη έκλεψε 31χρονος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αφαίρεσε από το λαχειοπώλη το κοντάρι που είχε αναρτήσει..τα λαχεία του, ενώ ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών συνελήφθη στην οδό Ειρήνης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραμανλάκος και Παπανδρέου τα κατάφεραν καλά,διέλυσαν την Ελλάδα άφησαν και αφήνουν τα σύνορα μπάτε σκύλοι με αποτέλεσμα να βρουν καταφύγιο τα αποβράσματα της ανατολικής Ευρώπης στην Ελλάδα,μας έφεραν και φέρνουν μέχρι να μας αποτελειώσουν Ασιάτες και Αφρικανούς και αυτό το λένε κράτος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...