17/4/10

Πασοκ-Μαφία-Κοινοπραξία

Χάρης Καστανίδης.Ο προστάτης των κλεπτών, ληστών και διαρρηκτών

Περισσότερα από 35 οχήματα από τις περιοχές της Κηφισιάς, της Πεύκης, του Νέου Ψυχικού, της Νέας Φιλαδέλφειας και των Αγίων Αναργύρων είχαν διαρρήξει το τελευταίο διάστημα οι τρεις νεαροί αλλοδαποί, από την Τυνησία, την Αλγερία και την Παλαιστίνη, που συνελήφθησαν , επ’ αυτοφώρω, στις 9 Απριλίου στη Νέα Χαλκηδόνα. Οι τρεις, ηλικίας 22, 21 και 20 ετών, άρπαζαν τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και κινητά τηλέφωνα.
Αλώνιζαν… σε Αθήνα και Ναύπλιο ένας 36χρονος Τσετσένος και ένας συνεργός του, αγνώστων στοιχείων. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, γιατί είχαν διαπράξει 15 διαρρήξεις – κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και μία στο Ναύπλιο.
Στο τελευταίο «χτύπημά» τους, στην πρωτεύουσα της Αργολίδας, είχαν αφαιρέσει το ποσό των 5.000 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές συσκευές, ακόμα και ρούχα.


Αργά χθες το βράδυ, δύο άτομα πλησίασαν το ζευγάρι και με την απειλή μαχαιριού τους υποχρέωσαν να τους παραδώσουν τα δύο κινητά τους τηλέφωνα, δύο αλυσίδες που φορούσαν στον λαιμό και ένα ρολόι. Λίγο αργότερα, στις 2 τα ξημερώματα, οι δύο δράστες συνελήφθησαν επί της οδού Κασσάνδρου. Πρόκειται για έναν ομογενή και έναν Αρμένιο. Στην κατοχή τού ενός βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στα θύματα, ένας πτυσσόμενος σουγιάς και ένας χαρτοκόπτης. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον τους αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Περισσότερες από 11 κλοπές σε καταστήματα (ταβέρνες-καφετέριες-μίνι μάρκετ) είχε διαπράξει ένας 32χρονος αλλοδαπός, το τελευταίο διάστημα σε Ανάβυσσο και Καλύβια. Ο δράστης απειλούσε τα θύματά του με όπλο και τους αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και εμπορεύματα. Ο κακοποιός συνελήφθη χθες στην Ανάβυσσο και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση» και παράβαση του Νόμου «περί όπλων».

Επειδή τα «πλημμέληματα» τους, όλων αυτών, δεν επισύρουν, ποινή άνω των 10 ετών, θα αφεθούν ελεύθεροι ,μέχρι την τακτική δικάσιμο και φυσικά θα συνεχίσουν την «επαγγελματική τους δραστηριότητα», και θα εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν επειδή έχουν το τεκμήριο της «αθωότητας»

Αυτά είναι τα επιτεύγματα της «πράσινης» Διακυβέρνησης.

Οι κλέφτες, οι διαρρήκτες και οι ληστές, προστατεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.Ο νονός του εγκλήματος ειναι η ίδια η "κυβέρνηση".

Σπ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το χείρότερο είναι ότι άπαξ και προσπαθήσουμε να αμυνθούμε θα μας συλλάβουν οι μπάτσοι
θα μας κατηγορήσουν τα ΜΜΕ
και θα μας κλείσει ο καστανίδης και το παραδικαστικό στην
φυλακή

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...