14/4/10

ΛΑΘΡΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ

Αύριο σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο κ. Βούγιας και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων, θα παραδώσουν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, το πόρισμά τους για την μετατροπή των Ειδικών Χώρων Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) και λοιπών κέντρων φιλοξενίας και παραμονής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών, σε "Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Μη Νόμιμα Εισερχομένων Αλλοδαπών"
Το έργο δύσκολο, αλλά το έφεραν εις πέρας. Από αύριο όλοι οι λαθρομετανάστες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Μόνο από την ονομασία των κέντρων όπου κρατούνται, καταλαβαίνει κανείς τι θα επακολουθήσει. Τα κέντρα αυτά είχαν ονομασθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση: Ειδικοί χώροι παραμονής αλλοδαπών ἤ κέντρα φιλοξενίας και παραμονής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών.
Τώρα όλα αλλάζουν και θα ονομάζονται: "Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Μη Νόμιμα Εισερχομένων Αλλοδαπών".
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και κέντρα δεύτερης υποδοχής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών αλλά και, Αλλάχ θέλοντος, ίσως τρίτης και τετάρτης υποδοχής. Που θα πάει, από υποδοχή σε υποδοχή θα περάσουν τα χρόνια και θα γίνουν Έλληνες.
Ας προσέχαμε…

http://filotimia.blogspot.com/2010/04/blog-post_7173.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο Χρυσοχοΐδης δεν ήτανε πριν κανένα μήνα που έλεγε ότι δεν θα επιτρέψουμε να έρχονται άλλοι λαθρομετανάστες;
Επομένως τι τα θέλουν τα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών;
Γιατί δεν δημιουργούν χώρους στέγασης αναξιοπαθούντων; Τόσοι γέροντες άποροι υπάρχουν, τόσοι τοξικομανείς που κοιμούνται στο δρόμο, τόσες φτωχές οικογένειες ,με μικρά παιδιά που αδυνατούν να τους προσφέρουν έστω τα βασικά. Γιατί τέτοια πρεμούρα με τους λαθραίους; Εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης πετάνε τόσα λεφτά;
Η Ευρώπη τους διώχνει την ίδια μέρα αν τύχει και πιάσουν κανέναν. Να απαιτήσουμε να γίνετε κι εδώ το ίδιο.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...