13/4/10

Προπηλάκισαν τον Σόμπολο στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ

από http://eglimatikotita.blogspot.com

Κατάληψη έκαναν αναρχοαυτόνομοι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ που εισέβαλαν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη Διοικητικό Συμβούλιο και το διέκοψαν ενώ προπηλάκισαν και τον πρόεδρο Πάνο Σόμπολο
Η εισβολή αναρχοαυτόνομων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, την οποία έχουν καταλάβει έχουν σαν αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω η Ένωση.
Τα περίπου πενήντα άτομα μπήκαν στην ΕΣΗΕΑ γύρω στις 2 μ.μ. και εισέβαλαν στην αίθουσα όπου ήταν τα μέλη του Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ και γινόταν η συνεδρίαση του Συμβουλίου. Όπως ήταν λογικό, η συνεδρίαση διακόπηκε.
Τα άτομα ήταν άκρως επιθετικά εναντίον των μελών του Δ. Σ. Χτύπησαν τον πρόεδρο του, Πάνο Σόμπολο και πέταξαν μπουκάλια με νερό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η κυρία;

Quiz

Ποια είναι η..."κυρία";

Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Κάτι πρωτόγνωρο για τους επί μακράν ασύλληπτους εγκληματίες....

....εκεί στην τρομοκρατική γιάφκα του indymedia πηγαίνουν σε ακτιβιστικές δράσεις Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τον εποικισμό της πατρίδας μας, την εγκληματικότητα και όλα τα επακόλουθα της λαθρομετανάστευσης....

.... σε συγκεντρώσεις που κανείς δεν έχει να κρύψει το πρόσωπό του κάτω από κουκούλα - όπως αυτοί συνηθίζουν για να καλύψουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες - ακροβολίζονται σε ταράτσες, αναμιγνύονται με το πλήθος και φωτογραφίζουν Έλληνες.

Κατόπιν τους στοχοποιούν στο indymedia και καλούν τα πιόνια τους, να τους τσακίσουν, να τους κάψουν και άλλα τέτοια "κομψά".

Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή για να μην πούμε και την πριμοδότηση του Χουντοχοΐδη που κατά δική του δήλωση "είναι φίλοι του" και με λεφτά όλων μας, μιας και το Μετσόβιο όπου και έχουν τον server τους τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Η κυρία είναι ένα από τα τσιράκια τους, που βρέθηκε "τυχαία" με τους αφρικανούς λαθρέμπορους και με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι, λίγο αμήχανη μιας και δεν είναι συνηθισμένη στα φλάς... Ανέλαβε να φωτογραφίσει τους Έλληνες και να τους παραδώσει στην γιάφκα της με σκοπό την δημοσιοποίηση και την προτροπή σε εγκληματική δράση κατά αυτών.

Σήμερα ξεκινήσαμε με τις "κυρίες" μιας και προηγούνται...

...αύριο θα ακολουθήσουν οι "κύριοι" γνωστοί άγνωστοι ρεπόρτερ της τρομοκρατικής γιάφκας....


http://hellenicrevenge.blogspot.com
/2010/04/blog-post_7328.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΟΥ INDYMEDIA - ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ
Εχθές σας είχαμε παρουσιάσει την "κυρία" που ξαμολύθηκε με τις ευλογίες της πασοκικής χούντας και του αναρχοαριστερού παρακράτους να φωτογραφίσει τους Έλληνες που πήγαν να καταγράψουν το παράνομο εμπόριο που πραγματοποιείται στην χώρα μας από την αφρικικανική και κινέζικη μαφία κάτω απο τα βλέμματα της αστυνομίας, του Χρυσοχοΐδη, του δήμαρχου και της δημοτικής αστυνομίας.


περισσότερα διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ποια είναι η κυρία;


Οι ρουφιάνοι, όπως και σε κάθε διαμαρτυρία Ελλήνων, πιάνουν δουλειά με σκοπό την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ, την στοχοποίησή τους, και την προτροπή μέσα από την εγκληματική γιάφκα του indymedia να τους τσακίζουν. Είναι αυτοί που χτες μαζεύτηκαν να συμπαρασαταθούν στους συλληφθέντες για τρομοκρατία στη χώρα μας που έχουν σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη.


Ας γνωρίσουμε λοιπόν την πέμπτη φάλλαγγα του Τέταρτου Ράιχ που στόχο έχει την τρομοκράτηση των πολιτών που διαμαρτύρονται, αντιδρούν, διαδηλώνουν...η νεοταξική χούντα τέτοια δεν τα επιτρέπει και έχει φροντίσει να βάλει τους κατάλληλους ρουφιάνους στα κατάλληλα πόστα....


από μακρυά ο ρουφιάνος παρατηρεί και είναι έτοιμος να λάβει δράση...

και μια πιο κοντινή...

εδώ συννενοείται με την "κυρία" που σας δείξαμε εχτές για το μοίρασμα της ρουφιανιάς....κανονίζουν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά μέρη και να αρχίσουν την καταγραφή των πολιτών, το γνωστό ΦΑΚΕΛΩΜΑ επί χούντας...σήμερα το κράτος έχει αναθέσει σε αυτούς την "δουλειά"

εδώ σε ένα στιγμιότυπο που παίρνει ακριβείς οδηγίες από τους μέντορες του παρακράτους για την δράση του.... σε λίγο το υλικό με τα πρόσωπα των πολιτών θα είναι αναρτημένο στην τρομοκρατική τους γιάφκα...

εδώ πίσω από την δημοτική αστυνομία.... εκείνη αρχικά λέει στους διαμαρτυρόμενους Έλληνες που καταγράφουν το λαθρεμπόριο της μαφίας να φύγουν... οι έλληνες πολίτες φυσικά δεν υπακούουν γιατί κανείς δεν μπορεί να τους διώξει από δημόσιο χώρο και κανείς δεν μπορεί να τους απαγορέψει να μαγνητοσκοπήσουν το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττεται....ο ρουφιάνος φυσικά κοιτάει με βλέμμα που τα λέει όλα από μόνο του τον υπάλληλό της δημοτικής αστυνομίας που δεν κατάφερε να διώξει τους έλληνες...κι αρχίζει η δράση του....ως γνωστόν οι σπιούνοι ποτέ δεν ξεμένουν από..."δουλειά"...

Α.. να και και η "κυρία" συνεργάτιδά του...δίπλα στον παππού που λίγο αργότερα σάπισαν στο ξύλο με καδρόνια και σιδηροσωλήνες οι λαθροέποικοι....έτοιμη για δράση μαζί με την αφρικανική μαφία...


εδώ είναι που οι έλληνες πολίτες, μετά το ξυλοδαρμό δύο συμπολιτών μας από την αλλοδαπή μαφία, καταδιώκουν τους παράνομους αλλοδαπούς έμπορους και καλούν την αστυνομία να επέμβει...η κυρία εκτός από την καταγραφή των Ελλήνων πολιτών προχωρά οπισθοφυλακή για να τους προσφέρει καλή φυγάδευση...

ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΣΗ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ
ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ , ΟΙ ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ...
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ!


http://hellenicrevenge.blogspot.com
/2010/04/indymedia.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!!
ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ?????
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ Η ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΝ!!!!
Η ΕΣΗΕΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΠΥΡΟ!!!!ΜΠΗΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!
Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ!!!!
Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΜΟΥΛΟΧΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑΝΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΑΠΟΣΤΑΖΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ

Αύριο σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο κ. Βούγιας και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων, θα παραδώσουν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, το πόρισμά τους για την μετατροπή των Ειδικών Χώρων Παραμονής Αλλοδαπών (ΕΧΠΑ) και λοιπών κέντρων φιλοξενίας και παραμονής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών, σε "Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Μη Νόμιμα Εισερχομένων Αλλοδαπών"
Το έργο δύσκολο, αλλά το έφεραν εις πέρας. Από αύριο όλοι οι λαθρομετανάστες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Μόνο από την ονομασία των κέντρων όπου κρατούνται, καταλαβαίνει κανείς τι θα επακολουθήσει. Τα κέντρα αυτά είχαν ονομασθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση: Ειδικοί χώροι παραμονής αλλοδαπών ἤ κέντρα φιλοξενίας και παραμονής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών. Τώρα όλα αλλάζουν και θα ονομάζονται: "Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Μη Νόμιμα Εισερχομένων Αλλοδαπών". Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και κέντρα δεύτερης υποδοχής μη νόμιμα εισερχομένων αλλοδαπών αλλά και, Αλλάχ θέλοντος, ίσως τρίτης και τετάρτης υποδοχής. Που θα πάει, από υποδοχή σε υποδοχή θα περάσουν τα χρόνια και θα γίνουν Έλληνες. Ας προσέχαμε…


http://filotimia.blogspot.com/2010/04/blog-post_7173.html
Τςςςς

HESIOD είπε...

θα ακολουθησουν και αλλα χειροτερα. Ο κοσμος δεν ανεχεται αυτο το προστυχο "ειδος δημοσιογραφισς" που ασκειται στην Ελλαδα.
Σφαλιαρες λιγες πεσανε.
Η κυριαρχος δημοσιογραφια αποτελει πεμπτη φαλαγγα που καθοδηγει και παραπλανει κατα τα συμφεροντα και τις επιθυμιες οσων ποδηγετουν αυτη την χωρα.
ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
Οι δημοσιογραφοι ειναι τα ενσυνειδητα οργανα τους για τη χειραγωγηση της μαζας