7/4/10

Η Καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας από τον Καρκίνο των Λαθρο

ΙΚΑ: Σε πλασματικά ασφαλισμένους αλλοδαπούς, σωρηδόν συντάξεις...

Σε πλασματική επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων από αλλοδαπούς καταλήγουν τα στοιχεία που διαθέτει το ΙΚΑ .Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, ο αριθμός των αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βούλγαρων εργαζομένων, τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΙΚΑ. Από τη σχετική έρευνα έγινε γνωστό ότι αλλοδαποί που βρίσκονται κοντά στο όριο της συνταξιοδότησης, προερχόμενοι από τις Βαλκανικές χώρες, δηλώνουν εικονικά ως τόπο μόνιμης διαμονής την Ελλάδα και όταν συνταξιοδοτηθούν, λαμβάνουν ολόκληρη τη σύνταξη από τα Ταμεία.
Οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι, εκμεταλλευόμενοι το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στη χώρα μας από 1/1/09, δηλώνουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της Ελληνικής επικράτειας, συμμετέχοντας σε σχετικά κυκλώματα που τους εξασφαλίζουν συντάξεις γήρατος, καθώς και κάθε μορφής επιδόματα (παραπληγίας, τυφλότητας κλπ), μέσω του ελληνικού συστήματος ασφάλισης, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδοχές σε σχέση με τα δικά τους δεδομένα (αφού οι συντάξεις στις χώρες αυτές κυμαίνονται μεταξύ 40- 130 Ευρώ. Είναι κοινό μυστικό στο κεντρικό ΙΚΑ της Αριστοτέλους στην Θες/νίκη ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχε βιομηχανία παραγωγής συντάξεων των ανωτέρω κυκλωμάτων ...;.
http://www.macedoniablogs.com

Στοιχεία "φωτιά" για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών

Οι «επιχειρηματικότητα» των λάθρο (εκτός Ε.Ε) , αναπτύσσεται και πείρνουν και βραβεία την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές επιχειρήσεις μαραζώνουν.
Οι λαθρο-επιχειρηματίες "ξεφυτρώνουν" ο ένας πίσω από τον άλλο στην Ελλάδα.
Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν απο μόνα τους....

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

Για το οικονομικό έτος 2009 3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π !!!

ενώ....12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ !!!


Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε κανένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αφου αποδεικνύουν περίτρανα το καλά οργανωμένο σχέδιο που ακολουθείτε πιστά από τις Ελληνικές κυβερνήσεις μοιραστεί η αγορά σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να ευδοκιμήσουν στην Ελλάδα.

Με τις γνωστές βέβαια συνέπειες στις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι καταδικασμένες να επιβιώνουν στην αιχμαλωσία του τραπεζικού συστήματος (μέσω δανείων) μέχρι να "ξεψυχήσουν" οριστικά και να κλείσουν καταχρεωμένες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός χωρών της Ε.Ε. , όχι μόνο δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες αλλά αρκετοί από αυτούς επιδοτούν από πανίσχυρα εμπορικά λόμπι προκειμένου να στήσουν τις επιχειρήσεις τους και να προωθήσουν μέσω αυτών τις εξαγωγές των ασιατικών κρατών στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: