2/10/13

Ολοκαύτωμα της Ενημέρωσης

Στο Φάληρο , οι Χαιβάν με τα Πούλιτζερ , αφού κατάπιαν μερικά σωληνάρια Αλαφουζόλ, «ανακάλυψαν» τον Προκόπη Π. ως «ενορχηστρωτή» της μαύρης προπαγάνδας στους δικαστικούς για το «μη δεμένο» της υπόθεσης που έστρωσαν ο Βορίδης με τον φαλακρό ιουδαίο.
Στο Φάληρο οι Χαιβάν λένε ότι πίσω από τον Προκόπη Π είναι ο Κώστας Κ.
Η Τατιάνα από το ΣΤΑΡ, κατήγγειλε ότι τα «δεμένα» στοιχεία της υπόθεσης , τα έδινε στον άντρα της που δουλεύει και αυτός στο Φάληρο η, ΕΥΠ!
«Μα οι δημοσιογράφοι δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους . Τους τα λένε από την αστυνομία και την ΕΥΠ» είπε , και ελάλησαν… !!!
Ο αυγοτάραχος πρόεδρος της ένωσης  μαρκουτσοφόρων χαφιέδων τεως ΚΥΠ, με φρίκη και αποτροπιασμό μετά το λύσιμο των δεμένων , κάλεσε τους ρουφιάνους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.
Έτσι ήρθε συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον εβραίο του ALPHA, που κρατάει τα σκήπτρα της «ενημέρωσης στη λεπτομέρεια» για τον Μιχαλολιάκο.
Όταν ήταν στο νηπιαγωγείο έκλασε μπροστά στη δασκάλα !
Το στοιχείο αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το συνεκτιμήσει η δικαιοσύνη (στην οποία ο ALPHA μετα τα σημερινα δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη).
Στο «μεγκάλο δημοκρατικό κανάλι» δεν παραιτήθηκε κανείς.
Το πρωθυπουργικό περιβάλλον από το Αμέρικα διεμήνυσε ότι ο Πρωθυπουργός περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Φαλακρό , απορρίπτοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί επικείμενης παραίτησης ή αποπομπής του.
Άλλωστε του έχει εμπιστοσύνη και ο Ρότσιλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...