29/10/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του κ. Καμμένου στην εκπομπή «e-nikos» του τηλεοπτικού σταθμού STAR, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, για την χθεσινή κατά λέξη, προβολή των θέσεων, απόψεων και προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ, όπως ακριβώς αυτές, παρουσιάζονται στο Πρόγραμμα του κόμματος μας. Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος αναγνωρίζοντας ότι το μόνο κόμμα που διαθέτει αξιόπιστο και ρεαλιστικό Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θεώρησε υποχρέωσή του να το προβάλλει δεόντως και ενθέρμως, κατά την δίωρη παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν σημαινει οτι το ΛΑΟΣ ή αλλο κομα θα κανει αυτα που επαγγελεται... Κουβεντα να γινεται, ενω η ιστορια ακολουθει το δικο της δρομο....Σιγα τωρα μην κανει την επανασταση ο χοντροτζαφερης. Τυπου Παπαδημου θα ειναι. Τωρα τι λεει πως τον πουλησαν ειναι να γελαει κανεις οταν τα ακουει. Λες και δεν ηξερε με ποιους ειχε να κανει.

Α.Μ είπε...

Εγώ δεν είμαι τόσο έξυπνος που να καταλαβαίνω τι δεν σημαίνει η ανακοίνωση .....!!!!!!!!!!!
καταλαβαίνω μόνο αυτό που γράφει......και θυμάμαι τον πατέρα μου που έλεγε για τον έξυπνο και διορατικό ανθρωπο ....." βρε αυτός έχει μυαλό ξυράφι... απο πιτσιρικάς στο πεζοδρόμιο ... σε πουλάει και σε αγοράζει ..."
Τώρα πόσοι από όλους τους εθνοπατέρες μας έχουν δουλέψει.... περίπτερο σε μια βδομάδα το ρίχνουν έξω !!!!!!!!!!!!!!
Σύμπτωση όμως που ο ΑΝΕΛ βγήκε την 28η Οκτωβρίου !!!! για φαντάσου να ήταν στην θέση του Μεταξά.....
Κατ'αρχάς θα έκανε αγωγή και μήνυση στον Ιταλό πρέσβη γιατί τον ξύπνησε νωρίς .... και μετα θα ζητούσε να κάνει διαβούλευση μέσω διαδικτύου με τον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει...!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άσε, Σπύρο,
δεν πείθει πια ο κυρ-Γιώργης.

-Μια φορά, την πατήσαμε μαζί του.

-Δεύτερη φορά, δεν έχει, πες του.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...