1/10/13

Ερωτηματικά! Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από τα μμε της αποβλάκωσης της διαπλοκής ,για τις υποκλοπές συνομιλιών μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ.
Και κανείς δεν μας λέει εάν η παρακολούθηση ενός πολιτικού κόμματος από την ΕΥΠ, ή τις αμερικανικές ή τις ισραηλινές «υπηρεσίες» είναι νόμιμη. 
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η αποπομπή του προϊστάμενου της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ στην οποία είχε ανατεθεί η παρακολούθηση του ενός νόμιμου κόμματος του κοινοβουλίου έγινε επειδή ζητούσε νομική κάλυψη για να παρακολουθήσει ένα πολιτικό κόμμα!
Πληθαίνουν επίσης οι πληροφορίες ότι δεν υπήρχε έγκριση εισαγγελέα για τις παρακολουθήσεις και ότι τώρα προσπαθούν να εμφανίσουν εκ των υστέρων μια τέτοια εντολή. Αλλά για αυτό πρέπει να βρεθούν πολλοί «πρόθυμοι», να βρεθούν αριθμοί πρωτοκόλλου εκ των υστέρων, και να «κλείσουν» πολλά στόματα.

Η εντολή για τις παρακολουθήσεις αν υπάρχει, θα έπρεπε να έχει δημοσιοποιηθεί χθες, και τέλος πάντων πριν αρχίσει η διαρροή των υποκλοπών στον Μπόμπολα.

Πληθαίνουν επίσης οι πληροφορίες ότι οι «LET'S GO» που συνόδευαν τον σιδηροδέσμιο Μιχαλολιάκο, ήσαν μισθοφόροι της Blackwater , στο πλαίσιο της συμφωνίας της Κυβέρνησης με την ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών «Academi», γνωστή και ως "Blackwater" την οποία είχε αποκαλύψει ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος .

Απαντήσεις ως τώρα γιόκ.

ΥΓ. Πάντως σε μια επίδειξη δημοκρατικού πνεύματος και σε εφαρμογή των υποσχέσεων περί «δίκαιης δίκης» η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον δικηγόρο Παύλο Σαράκη από μέλους της, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...